Povezane vesti

Stavio potpis na ugovor sa Zvezdom, prvi mu čestitao tata (foto)

Stavio potpis na ugovor sa Zvezdom, prvi mu čestitao tata (foto)

Sportski žurnal 16.09.2024
Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici, mislim da mi je gol protiv Bodea i nagrada za tu posvećenost - istakao je Mimović. Crvena zvezda je produžila ugovor sa talentovanim desnim bekom i sada već standardnim prvotimcem… »
Zvanično - Mimović potpisao novi ugovor i hoće mnogo trofeja sa Zvezdom!

Zvanično - Mimović potpisao novi ugovor i hoće mnogo trofeja sa Zvezdom!

Sportske.net 16.09.2024
Tri dana pred start u Ligi šampiona i duel sa Benfikom na ''Rajku Mitiću'', Crvena zvezda je produžila ugovor sa talentovanim desnim bekom Ognjenom Mimovićem do 2029. godine! ''Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz… »
Zvezda obavila veliki posao: Najperspektivniji igrač crveno-belih potpisao ugovor do 2029. godine! (foto)

Zvezda obavila veliki posao: Najperspektivniji igrač crveno-belih potpisao ugovor do 2029. godine! (foto)

Hot sport 16.09.2024
Naslednik Koste Nedeljkovića. Crvena zvezda produžila je ugovor sa talentovanim desnim bekom i već standardnim prvotimcem Ognjenom Mimovićem do 2029. godine. – Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na… »
Zvezda osigurala Mimovića - potpisao do 2029.

Zvezda osigurala Mimovića - potpisao do 2029.

B92 16.09.2024
Crvena zvezda je produžila ugovor sa talentovanim desnim bekom i sada već standardnim prvotimcem Ognjenom Mimovićem. Nova saradnja parafirana je do 2029. godine. "Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na… »
Mimoviću ugovor na 5 godina i povišica

Mimoviću ugovor na 5 godina i povišica

Sport klub 16.09.2024
Crvena zvezda je produžila ugovor sa Ognjenom Mimovićem do 2029. godine i na taj način su čelnici kluba poručili da su prezadovoljni napretkom desnog beka. Mimović je zakoračio na stazu kojom je uspešno gazio Kosta Nedeljković, igrama privlači… »
"Delije" oduševljene! Kakav potpis na "Marakani", Zvezda povukla važan potez!

"Delije" oduševljene! Kakav potpis na "Marakani", Zvezda povukla važan potez!

Večernje novosti 16.09.2024
Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda ponovo su obradovale "delije". Foto: Tanjug / AP Naime, prvak Srbije je produžio ugovor sa talentovanim desnim bekom i sada već standardnim prvotimcem, 20-godišnjim Ognjenom Mimovićem. On će na Marakani ostati sve… »

Vesti dana »