Повезане вести

Ставио потпис на уговор са Звездом, први му честитао тата (фото)

Ставио потпис на уговор са Звездом, први му честитао тата (фото)

Спортски журнал 16.09.2024
Наставићу да радим као и до сад, максимално на свакој утакмици, мислим да ми је гол против Бодеа и награда за ту посвећеност - истакао је Мимовић. Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком и сада већ… »
Званично - Мимовић потписао нови уговор и хоће много трофеја са Звездом!

Званично - Мимовић потписао нови уговор и хоће много трофеја са Звездом!

Спортске.нет 16.09.2024
Три дана пред старт у Лиги шампиона и дуел са Бенфиком на ''Рајку Митићу'', Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком Огњеном Мимовићем до 2029. године! ''Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом… »
Звезда обавила велики посао: Најперспективнији играч црвено-белих потписао уговор до 2029. године! (фото)

Звезда обавила велики посао: Најперспективнији играч црвено-белих потписао уговор до 2029. године! (фото)

Хот спорт 16.09.2024
Наследник Косте Недељковића. Црвена звезда продужила је уговор са талентованим десним беком и већ стандардним првотимцем Огњеном Мимовићем до 2029. године. – Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом и хвала људима… »
Мимовићу уговор на 5 година и повишица

Мимовићу уговор на 5 година и повишица

Спорт клуб 16.09.2024
Црвена звезда је продужила уговор са Огњеном Мимовићем до 2029. године и на тај начин су челници клуба поручили да су презадовољни напретком десног бека. Мимовић је закорачио на стазу којом је успешно газио Коста Недељковић… »
Звезда осигурала Мимовића - потписао до 2029.

Звезда осигурала Мимовића - потписао до 2029.

Б92 16.09.2024
Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком и сада већ стандардним првотимцем Огњеном Мимовићем. Нова сарадња парафирана је до 2029. године. "Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом и хвала… »
"Делије" одушевљене! Какав потпис на "Маракани", Звезда повукла важан потез!

"Делије" одушевљене! Какав потпис на "Маракани", Звезда повукла важан потез!

Вечерње новости 16.09.2024
Најновије вести из ФК Црвена звезда поново су обрадовале "делије". Фото: Тањуг / АП Наиме, првак Србије је продужио уговор са талентованим десним беком и сада већ стандардним првотимцем, 20-годишњим Огњеном Мимовићем. Он ће на… »

Вести дана »