Повезане вести
Ставио потпис на уговор са Звездом, први му честитао тата (фото)
Спортски журнал 16.09.2024
Наставићу да радим као и до сад, максимално на свакој утакмици, мислим да ми је гол против Бодеа и награда за ту посвећеност - истакао је Мимовић. Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком и сада већ… »
Званично - Мимовић потписао нови уговор и хоће много трофеја са Звездом!
Спортске.нет 16.09.2024
Три дана пред старт у Лиги шампиона и дуел са Бенфиком на ''Рајку Митићу'', Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком Огњеном Мимовићем до 2029. године! ''Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом… »
Звезда обавила велики посао: Најперспективнији играч црвено-белих потписао уговор до 2029. године! (фото)
Хот спорт 16.09.2024
Наследник Косте Недељковића. Црвена звезда продужила је уговор са талентованим десним беком и већ стандардним првотимцем Огњеном Мимовићем до 2029. године. – Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом и хвала људима… »
Мимовићу уговор на 5 година и повишица
Спорт клуб 16.09.2024
Црвена звезда је продужила уговор са Огњеном Мимовићем до 2029. године и на тај начин су челници клуба поручили да су презадовољни напретком десног бека. Мимовић је закорачио на стазу којом је успешно газио Коста Недељковић… »
Звезда осигурала Мимовића - потписао до 2029.
Б92 16.09.2024
Црвена звезда је продужила уговор са талентованим десним беком и сада већ стандардним првотимцем Огњеном Мимовићем. Нова сарадња парафирана је до 2029. године. "Веома сам срећан због продужетка сарадње са Звездом и хвала… »
"Делије" одушевљене! Какав потпис на "Маракани", Звезда повукла важан потез!
Вечерње новости 16.09.2024
Најновије вести из ФК Црвена звезда поново су обрадовале "делије". Фото: Тањуг / АП Наиме, првак Србије је продужио уговор са талентованим десним беком и сада већ стандардним првотимцем, 20-годишњим Огњеном Мимовићем. Он ће на… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних