Povezane vesti

"Slavili smo kako mi volimo, onako srpski!" Bogdan otkrio sve o slavlju posle bronze, pomenuo i Karija!

"Slavili smo kako mi volimo, onako srpski!" Bogdan otkrio sve o slavlju posle bronze, pomenuo i Karija!

Mondo 16.09.2024
Bogdan Bogdanović je otkrio sve o slavlju i osvajanju bronze na Olimpijskim igrama! Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović na Olimpijskim igrama postao je najefikasniji košarkaš u istoriji našeg nacionalnog tima, a sada je gostujući u "Oku"… »
''Najlepša nedelja u mom životu!'' Bogdan Bogdanović o reprezentaciji, Olimpijskim igrama...

''Najlepša nedelja u mom životu!'' Bogdan Bogdanović o reprezentaciji, Olimpijskim igrama...

Večernje novosti 16.09.2024
Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, predvodio je Srbiju u prethodne dve godine na Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, a sada je izneo u ''Oko Magazinu'' razna dešavanja u reprezentaciji. FOTO: Tanjug/AP - Šta se sve izdešavalo u… »
Bogdan otkrio ključan momenat - Karijev potez doneo Srbiji medalju

Bogdan otkrio ključan momenat - Karijev potez doneo Srbiji medalju

B92 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je bio gost emisije "Oko" na Radio Televizije Srbije. Tom prilikom je košarkaš Atlanta Hoksa pričao, najpre, o nedavnim Olimpijskim igrama u Parizu gde su "orlovi" osvojili bronzanu medalju… »
"Mi treći, a najviše slavimo...": Bogdanović se jakim rečima podsetio meča sa Amerima, pa pomenuo slavlje

"Mi treći, a najviše slavimo...": Bogdanović se jakim rečima podsetio meča sa Amerima, pa pomenuo slavlje

Telegraf 16.09.2024
Preporučujemo. Kapiten košarkaške reprezentacije, Bogdan Bogdanović, gostovao je na RTS-u u emisiji "Oko", a tom prilikom govorio je o mnogim temama. Tom prilikom, dotakao se i utakmice sa Amerikancima na Olimpijskim igrama, ali i slavlja koje je… »

Vesti dana »