Povezane vesti

Bogdan Bogdanović: Mislim da će Pešić ostati selektor Srbije

Politika 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je večeras da misli da će Svetislav Pešić ostati selektor reprezentacije. Bogdanović je večeras u emisiji „Oko” na Radio-televiziji Srbije rekao da svi igrači u… »
Drinčić nakon pobede na ubu: „Čestitam samo mojim igračima!“ (video)

Drinčić nakon pobede na ubu: „Čestitam samo mojim igračima!“ (video)

Hot sport 16.09.2024
Nije otkrio da li je ovo bilo indirektno upućeno nekome. Jedinstvo sa Uba je danas od 20 časova dočekala ekipu niškog Radničkog, u okviru 8. kola Superlige Srbije. Slavili su gosti sa 0:2, golovima Bosića i Jurukova. Trener Radničkog iz Niša… »
Bogdana pitali za Lučića i Kalinu, on ih zvao nazad u reprezentaciju: Nisu se oni oprostili, nije gotovo!

Bogdana pitali za Lučića i Kalinu, on ih zvao nazad u reprezentaciju: Nisu se oni oprostili, nije gotovo!

Mondo 16.09.2024
Bogdan Bogdanović je rekao da još nije sigurno da su se Vladimir Lučić i Nikola Kalinić oprostili od nacionalnog tima. Gostujući u magazinu "Oko" kapiten košarkaške selekcije Srbije Bogdan Bogdanović dotakao se brojnih tema vezanih za nacionalni… »

Sportski žurnal 16.09.2024
Mi smo u našoj grupi to već komentarisali i svi smo reagovali sa „ja mu ne verujem“. Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je da misli da će Svetislav Pešić ostati selektor reprezentacije. Bogdanović je u emisiji… »
Heroj OFK Beograda iskren: „Pobeda je draža jer smo stigli do nje nakon preokreta!“ (video)

Heroj OFK Beograda iskren: „Pobeda je draža jer smo stigli do nje nakon preokreta!“ (video)

Hot sport 16.09.2024
Imao je debi iz snova! Fudbaleri OFK Beograda savladali su Partizan u Zaječaru u okviru 8. kola Superlige Srbije – 3:2 (1:2) Pobednički pogodak za „Romantičare“ postigao je Jovan Stojilković u 94. minutu utakmice, nakon asistencije Mituljikića… »
Pitali su bogija šta misli o karijevom odlasku iz reprezentacije: „Ma daj…ja mu ne verujem!“ (video)

Pitali su bogija šta misli o karijevom odlasku iz reprezentacije: „Ma daj…ja mu ne verujem!“ (video)

Hot sport 16.09.2024
„Taj kult reprezentacije i pobednički mentalitet koji se jako teško gradi.“ Bogdan Bogdanović je večeras bio gost emisije Oko na RTS-u, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama, uključujući uspehe sa nacionalnim timom, kako na nedavnim… »
Bogdanović o svetskom prvenstvu u Manili: „Nije mi se svidelo, mene to nervira!“ (video)

Bogdanović o svetskom prvenstvu u Manili: „Nije mi se svidelo, mene to nervira!“ (video)

Hot sport 16.09.2024
Prvenstvo koje će se dugo pamtiti! Bogdan Bogdanović evocirao je uspomene na Mundobasket koji je odigran pro[le godine u Manili, gde su Orlovi ispisali novu stranicu istorije srpske košarke. Iako je povratak u domovinu obeležen srebrom, Bogdan se… »
Bogdanović o odlasku Pešića: "Ne verujem mu, narušiće nam atmosferu"

Bogdanović o odlasku Pešića: "Ne verujem mu, narušiće nam atmosferu"

B92 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je gostujući u emisiji "Oko" na RTS 1 govorio o aktuelnim temama, a onda se osvrnuo i na povlačenje Svetislava Pešića sa mesta selektora. Kao bomba je odjeknula vest da se Svetislav Pešić… »
Svetislav Pešić ostaje selektor? Bogdan progovorio: Ja mu ne verujem, a znam ga!

Svetislav Pešić ostaje selektor? Bogdan progovorio: Ja mu ne verujem, a znam ga!

Mondo 16.09.2024
Bogdan nam je dao nadu da Svetislav Pešić ostaje! Gostujući u magazinu "Oko" kapiten nacionalnog tima Srbije Bogdan Bogdanović između ostalog dotakao se i situacije sa selektorom Svetislavom Pešićem. Trofejni i iskusni stručnjak nedavno je objavio… »
Moka Slavnić: ''Pešić je taličan, ja bih ga držao na mestu selektora. A možda se i umorio...''

Moka Slavnić: ''Pešić je taličan, ja bih ga držao na mestu selektora. A možda se i umorio...''

Sportske.net 16.09.2024
Glavna tema u košarkaškoj javnosti u Srbiji je najava selektora Svetislava Pešića da se povlači sa te pozicije, posle osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Reprezentativci teško prihvataju tu njegovu odluku, čak i ne veruju da… »
"Ja mu ne verujem!" Bogdan Bogdanović o odluci Svetislava Pešića da ne bude selektor Srbije

"Ja mu ne verujem!" Bogdan Bogdanović o odluci Svetislava Pešića da ne bude selektor Srbije

Večernje novosti 16.09.2024
SVETISLAV Pešić je nedavno izjavio da više neće biti selektor Srbije. O tome je govorio i kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović. FOTO: Profimedia On je gostovao na RTS-u u emisiji "Oko magazin" i istakao je da veruje da će popularni Kari ostati… »
Bogdan o odlasku selektora: ''Ja mu ne verujem!''

Bogdan o odlasku selektora: ''Ja mu ne verujem!''

Sportske.net 16.09.2024
Bogdan Bogdanović je večeras bio gost emisije ''Oko'' na RTS-u, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama, uz osvrt na uspehe sa nacionalnim timom, kako na nedavnim Olimpijskim igrama u Parizu, tako i na prošlogodišnje srebro na svetskom prvenstvu u… »
Bogdanović o Pešićevom odlasku: Svi smo rekli „Ma…“

Bogdanović o Pešićevom odlasku: Svi smo rekli „Ma…“

Sport klub 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je ocenio da selekor Svetislav Pešić neće zaista napustiti kormilo državnog tima. Počinje nova sezona Fantasy Evrolige na Sport klubu! „U našoj grupi smo to prokomentarisali… Svi smo… »
Bogdan o čuvenom slavlju, Jokiću i novom timu Partizana: "Bilo je onako - srpski"

Bogdan o čuvenom slavlju, Jokiću i novom timu Partizana: "Bilo je onako - srpski"

B92 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je u emisiji „Oko" na RTS 1 govorio o svim aktuelnim temama. Srbija se sa Olimpijskih igara u Parizu vratila sa bronzanim odličjem, a Bogdanović se osvrnuo posebno na meč sa Južnim… »
Bogdanović surovo iskren: "Nije mi se to svidelo, nervira me"

Bogdanović surovo iskren: "Nije mi se to svidelo, nervira me"

B92 16.09.2024
Kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović se prisetio Svetskog prvenstva u Manii gostujući u emisiji "Oko" na RTS 1. Vratila se Srbija iz Manile tada sa srebrnom medaljom, a Bogdanović se prisetio samog početka – koji nije bio baš… »
On je heroj ofke u pobedi nad partizanom: „Ovaj pogodak mi je najdraži u karijeri!“(foto)

On je heroj ofke u pobedi nad partizanom: „Ovaj pogodak mi je najdraži u karijeri!“(foto)

Hot sport 16.09.2024
U omladinskom timu Hofenhajma je zabeležio nekoliko zapaženih golova protiv juniorskih ekipa Real Madrida i Mančester Sitija. U dramatičnom preokretu u utakmici između OFK Beograda i Partizana, Romantičari su slavili sa 3:2, a junak susreta bio je… »

Vesti dana »