Povezane vesti

Imala sam 42 kilograma, bilo mi je teško: Potresna ispovest Jovane Pajić, otkrila nepoznate detalje o razvodu

Imala sam 42 kilograma, bilo mi je teško: Potresna ispovest Jovane Pajić, otkrila nepoznate detalje o razvodu

Večernje novosti 17.09.2024
JOVANA PAJIĆ nekoliko godina nije bila na sceni, povukla se kako bi se posvetila porodici, ćerkama, u međuvremenu je upisala i fakultet za koji je imala punu podršku najbližih, ali onda se desilo sređivanje stana, druga trudnoća i namera da završi… »
Jovana Pajić otkrila nepoznate detalje razvoda: Imala sam 42 kilograma!

Jovana Pajić otkrila nepoznate detalje razvoda: Imala sam 42 kilograma!

Svet plus 17.09.2024
Nakon što je nekoliko godina posvetila privatnom životu i porodici, Jovana Pajić se suočila s nizom značajnih promena koje su je odvele u neočekivanom pravcu. Tokom tih godina, pevačica je upisala fakultet uz punu podršku najbližih, ali su… »
"Taj gospodin me udario": Jovana Pajić o jezivoj situaciji koja joj se dogodila, emisija "Na terapiji sa Slavicom Đukić…

"Taj gospodin me udario": Jovana Pajić o jezivoj situaciji koja joj se dogodila, emisija "Na terapiji sa Slavicom Đukić…

Blic 16.09.2024
Pevačica Jovana Pajić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117, ponedeljkom u 22 sata, u kojoj otvoreno govori o privatnom životu, neprijatnim situacijama, kao i teškim… »
"Bio mi je iritantan": Jovana Pajić u početku nije podnosila Saleta, a progovorila je i o prvoj pravoj ljubavi koju je…

"Bio mi je iritantan": Jovana Pajić u početku nije podnosila Saleta, a progovorila je i o prvoj pravoj ljubavi koju je…

Blic 16.09.2024
Pevačica Jovana Pajić je neko ko je vrlo otvoren i kako i sama kaže u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata, nije tip koji priča mnogo o sebi, ali će uvek… »
"Nisam se udala da bih se razvela, to mi je bio životni poraz": Jovana Pajić o razvodu i reakciji roditelja: "Mislila sam da…

"Nisam se udala da bih se razvela, to mi je bio životni poraz": Jovana Pajić o razvodu i reakciji roditelja: "Mislila sam da…

Blic 16.09.2024
Pevačica Jovana Pajić u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji ponedeljkom u 22 sata, otvoreno govori o odnosu sa bivšim suprugom, brizi o deci, ali i o razvodu koji je ona inicirala. Jovana Pajić… »

Vesti dana »