Povezane vesti
Maloletnici razbijaju protivpožarne aparate po Beogradu! Tražili da se sve objavi na mreže, građani u šoku (video)
Mondo 17.09.2024
Na društvenim mrežama objavljen je snimak maloletnika koji je uznemirio građane. Na Instagram stranici "Moj_Beogard" osvanuli su snimci grupe maloletnika koji razbijaju staklo kod protivpožarnih aparata u stambenim zgradama i garažama u Beogradu… »
Hvalili se kako kradu pp aparate: Maloletnici snimali krađu protivpožarnih uređaja u zgradi, pa tražili da se sve objavi na…
Blic 17.09.2024
Neverovatan snimak vandalizma objavljen je na Instagramu. U njemu se vidi grupa maloletnika kako razbijaju staklo kod protivpožarnih aparata u stambenim ulazima i, naizgled, garažama, a potom iste bespotrebno troše. Prema navodima, maloletnici su sami… »
Šta se to dešava? Maloletnici snimali kako kradu pp aparate, pa zamolili da se snimak objavi na Instagramu?!
Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Neverovatan snimak vandalizma objavljen je na Instagramu. U njemu se vidi grupa maloletnika kako razbijaju staklo kod protivpožarnih aparata u stambenim ulazima i, naizgled, garažama, a potom iste bespotrebno troše. Prema navodima… »
Vesti dana »

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih

Nikola Jokić upravo imao jedno od najboljih dodavanja u istoriji
Sport klub pre 28 minutajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 28 minutajoš 15 povezanih