Повезане вести
Још није крај? Надал можда поново са рекетом - и то где!
Вечерње новости 17.09.2024
Капитен Дејвис куп репрезентације Шпаније Давид Ферер открио је да ли постоји шанса да се Рафаел Надал још једном прикључи екипи на финалном турниру у Малги. ФОТО: Тањуг/АП Ферер је рекао да шанса постоји, али да још није… »
Надал ће играти?
Б92 17.09.2024
Давид Ферер, капитен Дејвис куп репрезентације Шпаније, изјавио је да постоји шанса да се Рафаел Надал придружи тиму у новембру на завршном турниру тог такмичења у Малаги. Надал се већ дуго мучи с повредама и крај његове… »
Селектор Шпаније Давид Ферер можда уврсти у тим Рафаела Надала за финални турнир Дејвис купа
Данас 17.09.2024
Можда пета Салатара а можда опроштај од тениса. У том распону би могао да се креће одзив Рафаела Надала селектору Давиду Фереру за учешће на финалном турниру Дејвис купа у Малаги за два месеца. – Већ сам причао са Рафом али није… »
Ферер најавио Надалово учешће на Дејвис купу
Спортске.нет 17.09.2024
Рафаел Надал би могао да се придружи Шпанији на финалном турниру Дејвис купа за два месеца у Малаги, изнео је селектор Шпаније Давид Ферер. "Већ сам причао са Рафом, али није ништа договорено. Постоји могућност да буде у тиму… »
Ферер: Надал можда на финалу Дејвис купа у Малаги
Спорт клуб 17.09.2024
Можда пета Салатара а можда опроштај од тениса. У том распону би могао да се креће одзив Рафаела Надала селектору Давиду Фереру за учешће на финалном турниру Дејвис купа у Малаги за два месеца. – Већ сам причао са Рафом али није… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 26 минутајош 1 повезана
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана