Povezane vesti

Još nije kraj? Nadal možda ponovo sa reketom - i to gde!

Još nije kraj? Nadal možda ponovo sa reketom - i to gde!

Večernje novosti 17.09.2024
Kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije David Ferer otkrio je da li postoji šansa da se Rafael Nadal još jednom priključi ekipi na finalnom turniru u Malgi. FOTO: Tanjug/AP Ferer je rekao da šansa postoji, ali da još nije doneta konačna odluka. -… »
Nadal će igrati?

Nadal će igrati?

B92 17.09.2024
David Ferer, kapiten Dejvis kup reprezentacije Španije, izjavio je da postoji šansa da se Rafael Nadal pridruži timu u novembru na završnom turniru tog takmičenja u Malagi. Nadal se već dugo muči s povredama i kraj njegove karijere se nazire, pa bi… »
Selektor Španije David Ferer možda uvrsti u tim Rafaela Nadala za finalni turnir Dejvis kupa

Selektor Španije David Ferer možda uvrsti u tim Rafaela Nadala za finalni turnir Dejvis kupa

Danas 17.09.2024
Možda peta Salatara a možda oproštaj od tenisa. U tom rasponu bi mogao da se kreće odziv Rafaela Nadala selektoru Davidu Fereru za učešće na finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi za dva meseca. – Već sam pričao sa Rafom ali nije ništa… »
Ferer: Nadal možda na finalu Dejvis kupa u Malagi

Ferer: Nadal možda na finalu Dejvis kupa u Malagi

Sport klub 17.09.2024
Možda peta Salatara a možda oproštaj od tenisa. U tom rasponu bi mogao da se kreće odziv Rafaela Nadala selektoru Davidu Fereru za učešće na finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi za dva meseca. – Već sam pričao sa Rafom ali nije ništa… »
Ferer najavio Nadalovo učešće na Dejvis kupu

Ferer najavio Nadalovo učešće na Dejvis kupu

Sportske.net 17.09.2024
Rafael Nadal bi mogao da se pridruži Španiji na finalnom turniru Dejvis kupa za dva meseca u Malagi, izneo je selektor Španije David Ferer. "Već sam pričao sa Rafom, ali nije ništa dogovoreno. Postoji mogućnost da bude u timu. Njegov cilj u ovoj… »

Vesti dana »