Повезане вести

Још није крај? Надал можда поново са рекетом - и то где!

Још није крај? Надал можда поново са рекетом - и то где!

Вечерње новости 17.09.2024
Капитен Дејвис куп репрезентације Шпаније Давид Ферер открио је да ли постоји шанса да се Рафаел Надал још једном прикључи екипи на финалном турниру у Малги. ФОТО: Тањуг/АП Ферер је рекао да шанса постоји, али да још није… »
Надал ће играти?

Надал ће играти?

Б92 17.09.2024
Давид Ферер, капитен Дејвис куп репрезентације Шпаније, изјавио је да постоји шанса да се Рафаел Надал придружи тиму у новембру на завршном турниру тог такмичења у Малаги. Надал се већ дуго мучи с повредама и крај његове… »
Селектор Шпаније Давид Ферер можда уврсти у тим Рафаела Надала за финални турнир Дејвис купа

Селектор Шпаније Давид Ферер можда уврсти у тим Рафаела Надала за финални турнир Дејвис купа

Данас 17.09.2024
Можда пета Салатара а можда опроштај од тениса. У том распону би могао да се креће одзив Рафаела Надала селектору Давиду Фереру за учешће на финалном турниру Дејвис купа у Малаги за два месеца. – Већ сам причао са Рафом али није… »
Ферер најавио Надалово учешће на Дејвис купу

Ферер најавио Надалово учешће на Дејвис купу

Спортске.нет 17.09.2024
Рафаел Надал би могао да се придружи Шпанији на финалном турниру Дејвис купа за два месеца у Малаги, изнео је селектор Шпаније Давид Ферер. "Већ сам причао са Рафом, али није ништа договорено. Постоји могућност да буде у тиму… »
Ферер: Надал можда на финалу Дејвис купа у Малаги

Ферер: Надал можда на финалу Дејвис купа у Малаги

Спорт клуб 17.09.2024
Можда пета Салатара а можда опроштај од тениса. У том распону би могао да се креће одзив Рафаела Надала селектору Давиду Фереру за учешће на финалном турниру Дејвис купа у Малаги за два месеца. – Већ сам причао са Рафом али није… »

Вести дана »