Повезане вести
„Дигните у ваздух банке и политичаре, а ако вам се не гине у револуцији уживајте у ропству – бити роб је боље него имати…
Нова 17.09.2024
: Позната књижевница је крајем маја саопштила да болује од рака жучних канала, након чега је најавила и да ће због терапија и борбе за оздрављење престати да пише. Ведрана Рудан је својим верним читаоцима пре неколико месеци… »
"Купила сам себи прстен пре рођендана, не знам хоћу ли га дочекати": Ведрана Рудан о борби са раком
Вечерње новости 17.09.2024
ХРВАТСКА књижевница Ведрана Рудан открила је недавно да болује од рака, након чега је оперисана. Иако се једно време није оглашавала о болести, сада је у свом блогу описала како се осећа. Фото: АТА имагес У овим тренуцима, како… »
"Купила сам себи прстен пре рођендана, јер не знам хоћу ли га дочекати": Ведрана Рудан о опакој борби са раком
Блиц 17.09.2024
Ведрана Рудан, књижевница из Хрватске открила је на свом Фејсбук профилу да се бори са раком, те да ће се сада посветити лечењу. Ведрана је у свом блогу "Шта ми се боре мисли" написала да јој је у овим тренуцима највећа подршка… »
"Купила сам себи прстен пре рођендана, нисам сигурна да ћу га дочекати": Ведрана Рудан о тешкој животној бори
Телеграф 17.09.2024
Препоручујемо. Хрватска књижевница Ведрана Рудан (74) открила је недавно да болује од рака, након чега је оперисана. Иако се једно време није оглашавала о својој болести, сада је у свом блогу поново описала како се осећа и… »
"Купила сам себи поклон за рођендан, јер не знам да ли ћу га дочекати...": Ведрана Рудан о борби са карциномом
Мондо 17.09.2024
Ведрана Рудан поделила је део своје борбе са читаоцима блога који води откако је јавности саошшила да има рак. Хрватска књижевница Ведрана Рудан, недавно је открила да има рак и поручила да више неће да пише већ јој је план да… »
Вести дана »

Партизан се огласио због смрти капитена Звезде: И највећи ривал изразио саучешће породици Дејана Миловановића
Мондо пре 19 минутајош 41 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 2 сатајош 2 повезане

Студенти ФТН-а најавили протест у Новом Саду: Поставили 4 захтева
Нова пре 14 минутајош 18 повезаних

1. новембар у Новом Саду: “Највећи комеморативни скуп, а не српски Мајдан”
Луфтика пре 1 сатјош 22 повезане