Povezane vesti

„Dignite u vazduh banke i političare, a ako vam se ne gine u revoluciji uživajte u ropstvu – biti rob je bolje nego imati…

„Dignite u vazduh banke i političare, a ako vam se ne gine u revoluciji uživajte u ropstvu – biti rob je bolje nego imati…

Nova 17.09.2024
: Poznata književnica je krajem maja saopštila da boluje od raka žučnih kanala, nakon čega je najavila i da će zbog terapija i borbe za ozdravljenje prestati da piše. Vedrana Rudan je svojim vernim čitaocima pre nekoliko meseci saopštila loše… »
"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, ne znam hoću li ga dočekati": Vedrana Rudan o borbi sa rakom

"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, ne znam hoću li ga dočekati": Vedrana Rudan o borbi sa rakom

Večernje novosti 17.09.2024
HRVATSKA književnica Vedrana Rudan otkrila je nedavno da boluje od raka, nakon čega je operisana. Iako se jedno vreme nije oglašavala o bolesti, sada je u svom blogu opisala kako se oseća. Foto: ATA images U ovim trenucima, kako piše u blogu "Šta mi… »
"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, jer ne znam hoću li ga dočekati": Vedrana Rudan o opakoj borbi sa rakom

"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, jer ne znam hoću li ga dočekati": Vedrana Rudan o opakoj borbi sa rakom

Blic 17.09.2024
Vedrana Rudan, književnica iz Hrvatske otkrila je na svom Fejsbuk profilu da se bori sa rakom, te da će se sada posvetiti lečenju. Vedrana je u svom blogu "Šta mi se bore misli" napisala da joj je u ovim trenucima najveća podrška suprug. - Rak je… »
"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, nisam sigurna da ću ga dočekati": Vedrana Rudan o teškoj životnoj bori

"Kupila sam sebi prsten pre rođendana, nisam sigurna da ću ga dočekati": Vedrana Rudan o teškoj životnoj bori

Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Hrvatska književnica Vedrana Rudan (74) otkrila je nedavno da boluje od raka, nakon čega je operisana. Iako se jedno vreme nije oglašavala o svojoj bolesti, sada je u svom blogu ponovo opisala kako se oseća i otkrila da često… »
"Kupila sam sebi poklon za rođendan, jer ne znam da li ću ga dočekati...": Vedrana Rudan o borbi sa karcinomom

"Kupila sam sebi poklon za rođendan, jer ne znam da li ću ga dočekati...": Vedrana Rudan o borbi sa karcinomom

Mondo 17.09.2024
Vedrana Rudan podelila je deo svoje borbe sa čitaocima bloga koji vodi otkako je javnosti saoššila da ima rak. Hrvatska književnica Vedrana Rudan, nedavno je otkrila da ima rak i poručila da više neće da piše već joj je plan da se posveti… »

Vesti dana »