Povezane vesti
„Imam dva stana i kuću na planini, a sin je od tate nasledio stan u Dubaiju“: Naša pevačica poseduje bogatstvo – samo jedna…
Nova 17.09.2024
: Pevačica Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi. Naime, Goga Sekulić je otkrila za „ Blic“ da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina. „Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i… »
"Moj sin je dobio stan U Dubaiju, a ja sam planinu U mojkovcu": Goga Sekulić nasledila ogromno bogatstvo: "Samo stan na…
Blic 17.09.2024
Pevačica Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi. Naime, Goga Sekulić je otkrila za "Blic" da je njen naslednik od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina. - Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i… »
Vesti dana »
Etiopljanin Gudeta Gada Gemsisa pobednik 39. Beogradskog maratona uz novi rekord staze, drugi je Makedonac Ivanovski
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 29 povezanih
Jokićeva hit reakcija kada je čuo srpski jezik! Samo je podigao glavu, uperio prst ka novinaru i uzviknuo ovu reč
Kurir pre 43 minutajoš 53 povezane
Đedović Handanović: Pregovori s MOL-om nisu laki, postoje crvene linije koje ne mogu da se pređu
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Petković: Zajednica srpskih opština nije formirana ni 13 godina nakon Briselskog sporazuma
Beta pre 18 minutajoš 13 povezanih