Povezane vesti

„Ja sam silovatelj": Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

„Ja sam silovatelj": Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

Južne vesti 17.09.2024
EPA Žizel Peliko ispred suda u Avinjonu u utorak Dominik Peliko, 71-godišnjak optužen da je lekovima uspavljivao suprugu i regrutovao desetine muškaraca da je siluju tokom više od deset godina, priznao je krivicu po svim tačkama optužnice tokom prvog… »
Francuz na sudu priznao da je drogirao ženu kako bi je silovali on i desetine muškaraca

Francuz na sudu priznao da je drogirao ženu kako bi je silovali on i desetine muškaraca

Glas Amerike 17.09.2024
Dominik Peliko, 71-godišnji Francuz priznao je na sudu da je u periodu koji je trajao gotovo deceniju drogirao svoju tadašnju ženu i pozvao desetine muškaraca da je siluju, kao i da ju je sam silovao. Molio je nju i njihovo troje dece za oproštaj. „Danas… »
„Ja sam silovatelj, kao i svi u sudnici“: „Monstrum iz Avinjona“ priznao da je drogirao suprugu i pozivao muškarce da je siluju…

„Ja sam silovatelj, kao i svi u sudnici“: „Monstrum iz Avinjona“ priznao da je drogirao suprugu i pozivao muškarce da je siluju…

Danas 17.09.2024
Muškarac koji je postao poznat kao „Monstrum iz Avinjona“ zaprepastio je sudnicu u svom pomno praćenom suđenju danas kada je priznao da je drogirao svoju ženu i pozivao desetine stranaca da je siluju. Dominik Peliko (71) je prvi put progovorio o svojim… »
"Ja sam silovatelj, kao i svi u ovoj prostoriji": Bivši muž Žizel Peliko priznao krivicu pred francuskim sudom

"Ja sam silovatelj, kao i svi u ovoj prostoriji": Bivši muž Žizel Peliko priznao krivicu pred francuskim sudom

Euronews 17.09.2024
Nakon optužbi da je drogirao svoju ženu i pozvao desetine stranaca da je siluju u njihovoj kući, Dominik Peliko priznao je krivicu pred francuskim sudom, nako što se vratio na optuženičku klupu nakon bolesti. Rečima - Ja sam silovatelj, kao i ostali u… »
"Ja sam silovatelj i svi u ovoj prostoriji": Horor priznanje muža koji je drogirao suprugu i snimao zlostavljanje

"Ja sam silovatelj i svi u ovoj prostoriji": Horor priznanje muža koji je drogirao suprugu i snimao zlostavljanje

Mondo 17.09.2024
Dominik Peliko je priznao da je silovao svoju ženu i zvao druge muškarce da isto urade. Dominik Peliko, čovek optužen da je drogirao svoju ženu Žizel i pozvao više od 80 muškaraca da je siluju, svedočio je u utorak na sudu i pred svima izjavio: "Ja sam… »
Slučaj koji je šokirao Francusku: Drogirao suprugu i naveo 50 muškaraca da je siluju

Slučaj koji je šokirao Francusku: Drogirao suprugu i naveo 50 muškaraca da je siluju

Novi magazin 17.09.2024
Francuz Dominik Peliko, optužen da je drogirao svoju ženu i naveo desetine muškaraca da je siluju tokom čitave jedne decenije, priznao je u utorak na sudu brojne optužbe sa kojima se suočava, prenose francuski mediji. Peliko je trebalo da svedoči prošle… »
„Ja sam silovatelj, kao i svi u sudnici!“ Monstrum priznao da je drogirao suprugu i pozivao muškarce da je siluju

„Ja sam silovatelj, kao i svi u sudnici!“ Monstrum priznao da je drogirao suprugu i pozivao muškarce da je siluju

Nova 17.09.2024
: Muškarac koji je postao poznat kao "Monstrum iz Avinjona" zaprepastio je sudnicu u svom pomno praćenom suđenju danas kada je priznao da je drogirao svoju ženu i pozivao desetine stranaca da je siluju. Dominik Peliko (71) je prvi put progovorio o… »
„Ja sam silovatelj“: Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

„Ja sam silovatelj“: Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

Danas 17.09.2024
Dominik Pelikot, 71-godišnjak optužen da je lekovima uspavljivao suprugu i regrutovao desetine muškaraca da je siluju tokom više od deset godina, priznao je krivicu po svim tačkama optužnice tokom prvog svedočenja od početka suđenja 2. septembra… »
"Ja sam silovatelj": Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

"Ja sam silovatelj": Priznanje supruga u slučaju masovnog silovanja u Francuskoj

NIN 17.09.2024
Dominik Pelikot, 71-godišnjak optužen da je lekovima uspavljivao suprugu i regrutovao desetine muškaraca da je siluju tokom više od deset godina, priznao je krivicu po svim tačkama optužnice tokom prvog svedočenja od početka suđenja 2. septembra… »

N1 Info 17.09.2024
Francuz Dominik Peliko, optužen da je drogirao svoju ženu i naveo desetine muškaraca da je siluju tokom čitave jedne decenije, priznao je u utorak na sudu brojne optužbe sa kojima se suočava, prenose francuski mediji. Peliko je trebalo da svedoči prošle… »
"Ja sam silovatelj": Đavo iz Avinjona priznao da je drogirao ženu i dozvolio strancima da je siluju

"Ja sam silovatelj": Đavo iz Avinjona priznao da je drogirao ženu i dozvolio strancima da je siluju

Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Muškarac iz Francuske, koji je optužen da je drogirao svoju ženu i dozvolio da je siluje najmanje 50 muškaraca dok je bila bez svesti, priznao je na sudu da je "silovatelj". Dominik Pelikot pojavio se danas na sudu i svedočio u slučaju… »

Vesti dana »