Povezane vesti
EVO koliko su stanovi u Kragujevcu poskupeli u odnosu na prošlu godinu
InfoKG 17.09.2024
Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku, prosečna cena stanova novogradnje u Srbiji u prvom polugodištu tekuće godine iznosila je 215.481 dinar, što je povećanje za 0,8% u odnosu na isti period prošle godine. Kada je Kragujevac u… »
Presek stanja novogradnje: Prosečna cena kvadrata porasla na 1.800 evra, a ova kvadratura se najviše traži
Telegraf 17.09.2024
Na Savskom vencu cena kvadrata ide i do 520.616 dinara. Prosečna cena stanova novogradnje u Srbiji je u prvom polugodištu iznosila 215.481 dinara po metru kvadratnom, što predstavlja povećanje od 0,8 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji periodu, objavio… »
Prosečna cena stanova novogradnje 215.481 dinara po metru kvadratnom
RTK 17.09.2024
Prosečna cena stanova novogradnje u Srbiji je u prvom polugodištu iznosila 215.481 dinara po metru kvadratnom, što predstavlja povećanje od 0,8 odsto u odnosu na isti prošlogodišnji periodu, objavio je Republički zavod za statistiku. Cene stanova u… »
U Srbiji u julu izdato 2.653 građevinskih dozvola
RTK 17.09.2024
U Srbiji je u julu izdato 2.653 građevinskih dozvola, što je za 2,0 odsto manje u odnosu na isti period prethodne godine, objavio je Republički zavod za statistiku. Od ukupnog broja dozvola izdatih u julu, 83,5 odsto dozvola odnosi se na zgrade, a 16,5… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih

Snažan zemljotres pogodio istočnu obalu Kamčatke, opasnost od cunamija
Danas pre 48 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 3 minutajoš 15 povezanih

Nemate pojma šta ste oslobodili širom ove zemlje i ovog sveta Udovica Čarlija Kirka se prvi put oglasila video-porukom
Alo pre 18 minutajoš 8 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 7 minutajoš 1 povezana