Povezane vesti
Pivljanin: Šapić govori o Draži Mihailoviću, o izmeštanju Tita, dok mu gore autobusi i gradski prevoz se raspada
N1 Info 17.09.2024
Glavni urednik lista Nova Ranko Pivljanin izjavio je da su ideje Aleksandra Šapića o premeštaju posmrtnih ostataka Josipa Broza Tita i o podizanju spomenika Draži Mihailoviću - „degutantne“. „Šapić govori o Mihailoviću, o spomenicima, o izmeštanju Tita… »
Pivljanin: „Šapić govori o Draži Mihailoviću, o izmeštanju Tita, dok mu gore autobusi i gradski prevoz se raspada“
Novi magazin 17.09.2024
Glavni urednik lista Nova Ranko Pivljanin izjavio je da su ideje Aleksandra Šapića o premeštaju posmrtnih ostataka Josipa Broza Tita i o podizanju spomenika Draži Mihailoviću - „degutantne“. „Šapić govori o Mihailoviću, o spomenicima, o izmeštanju Tita… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 18 minutajoš 113 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 47 minutajoš 25 povezanih

"Podneću zahtev za njeno usvajanje"! Komšinica koja je pronašla bebu pored kontejnera u Zemunu: Bačena je da ne preživi - ovo je sudbina
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih