Povezane vesti
"Navodi koje je iznela nisu istiniti": Oglasila se produkcija nakon optužbi voditeljke da je njen sin bio zlostavljan
Mondo 17.09.2024
Voditeljka i glumica Marija Veljković je pre nekoliko dana na društvenim mrežama otkrila je da je njen sin bio žrtva nasilja na snimanju serije. Glumica i voditeljka Slagalice Marija Veljković, pre nekoliko dana je na Instagramu otkrila da je njen… »
„Sin mi je imao hematom na glavi, udarali su ga palicom“: Marija Veljković iznela jezive detalje vršnjačkog nasilja koje…
Nova 17.09.2024
: Voditeljka je prošle nedelje podelila da je njen sin postao žrtva vršnjačkog nasilja, a sada je otkrila detalje ovog događaja, kao i da je zbog toga morala da angažuje advokata. Marija Veljković pre nekoliko dana je na Instagramu otkrila da je… »
Dete mi je imalo hematom na glavi: Marija Veljković iznela sve detalje nasilja nad njenim sinom
Story 17.09.2024
Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje tokom snimanja novog projekta. Majka, koja je ujedno javna ličnost, nije želela da ostane nema na temu vršnjačkog nasilja, te je svoj slučaj i javno iznela. Osim objave na Fejsbuku, ona je u emisiji… »
"Već ga je udario palicom": Ispovest Marije Veljković o nasilju koje je pretrpelo njeno dete: "Držali su mu ruke, izudarali…
Blic 17.09.2024
„Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu“ – stoji u objavi koju je naša voditeljka Marija Veljković podelila na društvenim mrežama, u kojoj između ostalog navodi da je njen sin od strane vršnjaka sa kojima je snimao seriju… »
Vesti dana »
Da li su protesti rešenje ili je taj način borbe postao prošlost – opozicija, istina i BIA, kako dalje?
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Šok za šokom u Evroligi, Zvezda ispala iz Top 6: Preokreti, produžeci i drame, loše vesti za crveno-bele!
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane
Formiranje nove administracije Bele kuće: Tramp imenovao kongresmena Majka Volca za savetnika za nacionalnu bezbednost
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Novi Sad: Jednočasovni skup podrške uhapšenim tokom nedavnih protesta
Beta pre 6 satijoš 24 povezane