Povezane vesti
Ivica Momčillović o navodima POKS-a: Nemam nameru da komentarišem dešavanja u drugim partijama
Glas Šumadije 17.09.2024
Pročitao sam da je odbornica Ljiljana Momčilović isključena iz POKS-a, ali nemam nameru da komentarišem dešavanja u drugim partijama, odgovorio je predsednik kragujevačkih socijalista Ivica Momčilović na naše pitanje da li je tačno da će se… »
Milan Tanović: POKS izbacio iz stranke odbornicu Ljilju Momčilović zbog trgovine sa vlastima
Glas Šumadije 17.09.2024
Odbornica Ljilja Momčilović i njen suprug izbačeni su iz POKS-a zbog trgovine odborničkim mandatom zarad ličnih interesa. Po informacijama koje imam, najverovatnije su se prodali SPS-u, navodi u saopštenju Milan Tanović Tane, predsednik GO POKS… »
Vesti dana »
"Igrali su ne laku igru oslanjajući se na atmosferu u društvu": Vučić o pregovorima sa prosvetarima: "Ogromno povećanje i ja mislim da je to dobra vest"
Blic pre 26 minutajoš 60 povezanih
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Podignuta optužnica protiv pripadnika VS zbog udesa prošlog septembra kod Kraljeva u kom je poginulo petoro ljudi
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Izraelski zvaničnik potvrdio: Hamas dao zeleno svetlo za sporazum o primirju u Gazi
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih