Povezane vesti
Sad i zvanično: Košarkaš kojeg Srbija i te kako pamti završio reprezentativnu karijeru
Večernje novosti 17.09.2024
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Nikola Batum saopštio je da završio reprezentativnu karijeru u selekciji Francuske. FOTO: FIBA.Basketball Batum (35) je za seniorsku reprezentaciju Francuske debitovao 2009. godine. - Došlo je vreme da zatvorim ovo… »
Nikola Batum se oprostio od reprezentacije Francuske
Sportske.net 17.09.2024
Batum (35) je za seniorsku reprezentaciju Francuske debitovao 2009. godine. "Došlo je vreme da zatvorim ovo veličanstveno poglavlje i predam štafetu novoj generaciji. Najlepša stvar u karijeri mi je bila da nosim dres francuske reprezentacije"… »
Ekip: Košarkaš Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji
Danas 17.09.2024
Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je danas francuski sportski list Ekip. „Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme… »
Batum: Vreme je da predam štafetu
Sportski žurnal 17.09.2024
Francuz završio karijeru u reprezentaciji. Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je danas francuski sportski list Ekip. - Od moje prve seniorske igre protiv Austrije 24. jula 2009. do… »
Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji
Sport klub 17.09.2024
Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo jefrancuski sportski list Ekip. „Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme da… »
Batum se oprostio od Francuske
B92 17.09.2024
Košarkaš Nikolas Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je francuski sportski list Ekip. "Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme da… »
Vesti dana »
"U: političkom životu ostavio je neizbrisiv trag" Vučić na komemoraciji Draganu Markoviću Palmi (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 68 povezanih
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Preokret u Rumuniji: Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora, Čolaku "na klackalici"
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih
"Ovo se ne pamti od 90-ih": Podneta krivična prijava zbog prebijanja starijeg Novosađanina
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih