Povezane vesti

Sad i zvanično: Košarkaš kojeg Srbija i te kako pamti završio reprezentativnu karijeru

Sad i zvanično: Košarkaš kojeg Srbija i te kako pamti završio reprezentativnu karijeru

Večernje novosti 17.09.2024
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Nikola Batum saopštio je da završio reprezentativnu karijeru u selekciji Francuske. FOTO: FIBA.Basketball Batum (35) je za seniorsku reprezentaciju Francuske debitovao 2009. godine. - Došlo je vreme da zatvorim ovo… »
Nikola Batum se oprostio od reprezentacije Francuske

Nikola Batum se oprostio od reprezentacije Francuske

Sportske.net 17.09.2024
Batum (35) je za seniorsku reprezentaciju Francuske debitovao 2009. godine. "Došlo je vreme da zatvorim ovo veličanstveno poglavlje i predam štafetu novoj generaciji. Najlepša stvar u karijeri mi je bila da nosim dres francuske reprezentacije"… »
Ekip: Košarkaš Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji

Ekip: Košarkaš Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji

Danas 17.09.2024
Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je danas francuski sportski list Ekip. „Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme… »
Batum: Vreme je da predam štafetu

Batum: Vreme je da predam štafetu

Sportski žurnal 17.09.2024
Francuz završio karijeru u reprezentaciji. Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je danas francuski sportski list Ekip. - Od moje prve seniorske igre protiv Austrije 24. jula 2009. do… »
Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji

Nikola Batum završio karijeru u francuskoj reprezentaciji

Sport klub 17.09.2024
Košarkaš Nikola Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo jefrancuski sportski list Ekip. „Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme da… »
Batum se oprostio od Francuske

Batum se oprostio od Francuske

B92 17.09.2024
Košarkaš Nikolas Batum saopštio je da zvanično završava karijeru u francuskoj reprezentaciji, preneo je francuski sportski list Ekip. "Od moje prve seniorske igre protiv Austrije (24. jula 2009.) do poslednje protiv tima SAD, došlo je vreme da… »

Vesti dana »