Povezane vesti
Premijere i jubileji: Evo šta nas čeka u sezoni 2024/25. u Pozorištu "Boško Buha"
Blic 17.09.2024
Sezona 2024/25. u Pozorištu "Boško Buha" biće otvorena 20. septembra, izvođenjem najnovije predstave sa naše Večernje scene. U pitanju je autorski projekat Borisa Liješevića "Tvoje i moje", predstava u kojoj glumci dele sa publikom svoja najranija… »
Glumci se sećaju detinjstva: Autorskim projektom "Tvoje i moje" Borisa Liješevića počinje sezona u "Buhi"
Večernje novosti 17.09.2024
POZORIŠTE "Boško Buha" otvora novu sezonu 20. septembra izvođenjem nove predstave na Večernjoj sceni - "Tvoje i moje" je autorski projekat Borisa Liješevića u kome glumci dele svoja najranija sećanja iz detinjstva sa publikom. foto V.Jablanov Za ovaj… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 6 satijoš 1 povezana