Povezane vesti
Premijere i jubileji: Evo šta nas čeka u sezoni 2024/25. u Pozorištu "Boško Buha"
Blic 17.09.2024
Sezona 2024/25. u Pozorištu "Boško Buha" biće otvorena 20. septembra, izvođenjem najnovije predstave sa naše Večernje scene. U pitanju je autorski projekat Borisa Liješevića "Tvoje i moje", predstava u kojoj glumci dele sa publikom svoja najranija… »
Glumci se sećaju detinjstva: Autorskim projektom "Tvoje i moje" Borisa Liješevića počinje sezona u "Buhi"
Večernje novosti 17.09.2024
POZORIŠTE "Boško Buha" otvora novu sezonu 20. septembra izvođenjem nove predstave na Večernjoj sceni - "Tvoje i moje" je autorski projekat Borisa Liješevića u kome glumci dele svoja najranija sećanja iz detinjstva sa publikom. foto V.Jablanov Za ovaj… »
Vesti dana »
NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a: „To bi značilo blokadu svih plaćanja“
Nova pre 17 minutajoš 30 povezanih
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTK pre 1 satjoš 45 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 42 minutajoš 43 povezane
Bande vladaju državom, a fudbaleri izborili Mundijal posle 52 godine! VIDEO
B92 pre 2 satajoš 30 povezanih