Povezane vesti
Ivica Iliev: "Ovu stvar mogu da garantujem u Partizanu, evo gde će doći do najvećih promena"
Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Telegraf je nedvano prvi najavio, sada je to i i zvanično: Ivica Iliev se vratio u Partizan i po treći put će obavljati funkciju sportskog direktora kluba! Iliev je na ovoj poziciji, odakle je otišao pre dve godine, zamenio Ivicu Kralja, a… »
Novi sportski direktor FK Partizana: Napraviću konkurentni i evropski Partizan
Radio sto plus 17.09.2024
“Moja energija je nepresušna, žao mi je što sada ne mogu da utičem na igrački kadar, ali garantujem da ću u dva prelzani roka napraviti tim koji će biti konkuretni i evropski”, rekao je Iliev na prvoj konferenciji za novinare od preuzimanja funkcije… »
Iliev je garantovao za ovog dečka, a sada je kod najveće legende Partizana: Gde je i šta radi Ognjen Ožegović?
Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Pisanja Telegrafa obistinila su se i zvanično ovog utorka, pošto je Ivica Iliev i zvanično postao sportski direktor Partizana, pa će po treći put obavljati vrlo osetljivu ulogu u redovima crno-belih. Trenutak je ipak nikada delikatniji… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 37 minutajoš 47 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 38 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 17 minutajoš 27 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 22 povezane

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih