Povezane vesti
Novosadski džez festival od 10. do12. oktobra: Siril Ema, Kamila Džordž, Julia Hulsman...
RTV 17.09.2024
NOVI SAD - Novosadski džez festival biće održan od 10. do 12. oktobra na velikoj sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i nastupiće svetske zvezde poput Siril Eme, Kamile Džordž i Antonia Sančeza, saopštili su danas organizatori… »
Počela prodaja pojedinačnih ulaznica za Novosadski džez festival, promotivne cene važe do ponedeljka
Moj Novi Sad 17.09.2024
Glavni koncertni program 26. Novosadskog džez festivala biće održan od 10. do 12. oktobra na velikoj sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, uz velike svetske zvezde kao što su Siril Eme, Kamila Džordž, Antonio Sančez, Julia Hulsman, Munir… »
Vesti dana »

Privedeni student osumnjičen za četiri krivična dela koja nemaju veze sa protestom
NoviSad.com pre 13 minutajoš 17 povezanih

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije: Blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih

Burna sednica Skupštine Novog Sada: Policija intervenisala, potisnula okupljene na blokadi
NIN pre 1 satjoš 34 povezane

Đurić: MSP formiralo Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
RTV pre 47 minutajoš 24 povezane