Povezane vesti
Lekari je greškom proglasili mrtvom: Stravična priča srpske pevačice, imala 22 preloma i 45 dana bila u komi
Mondo 17.09.2024
Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru, nakon koje su greškom konstatovali njenu smrt. Priča pevačice Danice Balabanović o tome kako je preživela stravičnu saobraćajku, može se svrstati u jednu od "filmskih"… »
Pevačici nakon teške nesreće lekari konstatovali smrt, a onda se desilo čudo: "Nisam je tog puta poslušala"
Telegraf 17.09.2024
Preporučujemo. Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru, nakon koje su greškom doktori konstatovali njenu smrt. - Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao me je prijatelj da se provozamo… »
Pevačica doživela tešku saobraćajnu nezgodu: Doktori konstatovali smrt, a onda se desilo čudo: "Trebalo je da idem na…
Blic 17.09.2024
Danica Balabanović doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu na motoru, nakon koje su greškom doktori konstatovali njenu smrt. - Neposredno pred odlazak na veliku turneju sa Željkom Šašićem, pozvao me je prijatelj da se provozamo motorom. Iako mi… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju,ali odluka MKS je pogrešna
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 48 minutajoš 1 povezana