Povezane vesti
Čuveni golman je zaljubljen u crvenu zvezdu: Govorio je samo biranim rečima o našem šampionu!
Hot sport 17.09.2024
Samo reči hvale za srpskog šampiona. Dejvid Džejms, nekadašnji golman reprezentacije Engleske, pojavio se na stadionu Crvene zvezde, potpuno neočekivano. Crveno-beli su na društvenim mrežama objavili fotografije posete, čime su izazvali veliko… »
Dejvid Džejms posetio marakanu: „Nema razlike u posvećenosti između navijača Crvene zvezde i Liverpula“ (foto)
Hot sport 17.09.2024
„Posvećeost klubu je nešto što je ljudsko“ Dejvid Džejms, nekadašnji golman reprezentacije Engleske, pojavio se na stadionu Crvene zvezde, potpuno neočekivano. Crveno-beli su na društvenim mrežama objavili fotografije posete, čime su izazvali veliko… »
Vesti dana »
"Miljanin sam fan" Učesnica išla na Ostrog da se moli za Kulićevu, a u Elitu 10 ušao i bivši muž naše pevačice
Telegraf pre 57 minutajoš 9 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Krišom sam potisao ugovor" Novi učesnik Elite je vozač kamiona, a cilj mu je da postane glumac ili voditelj (video)
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana