Povezane vesti
Jovana progovorila o sukobu sa Željkom Mitrovićem, pa isprozivala poznatu koleginicu
Svet & Skandal 17.09.2024
Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića je poseban Televizija Pink sinoć je proslavila 30 godina postojana, a voditeljka Jovana Jeremić dobila je nagradu za najgledaniji jutarnji program. Iako se dešavalo da joj čelnik ružičaste televizije zameri neke… »
Jovana Jeremić progovorila o sukobu sa Željkom Mitrovićem: "Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila u svakom smislu"…
Blic 17.09.2024
Jovana Jeremić otkrila je da je ostvarila svoj dečiji san kada je postala deo Pink televizije. Kako kaže, ima odličnu saradnju sa vlasnikom medijske kuće Željkom Mitrovićem, a ovom prilikom progovorila o njihovom odnosu. - Ja sam ostvarila sve svoje… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Haos već i na početku! Miljana i Luka zaratili sa Milenom, Dušica pokušava da ih smiri
Alo pre 1 satjoš 3 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 31 minutajoš 1 povezana

Strašno! Kamere usnimile zadnjicu Maje Marinković, u ovo je ugradila 840 kubila silikona: Sada je skroz čudno
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane