Povezane vesti
„MI6 bi mogao da likvidira Vulina uz pomoć albanskih ubica“: Britanski ambasador o tekstu u Politici
N1 Info 17.09.2024
Britanski ambasador u Srbiji Edvard Ferguson reagovao je na tekst koji je prenela beogradska Politika, a u kome se između ostalog navodi kako "britanska obaveštajna služba MI6 vodi operaciju diskreditovanja" i kasnijeg "uklanjanja" Aleksandra Vulina jer… »
Edvard Ferguson kritikovao „Politiku“ zbog teksta o Vulinu i MI6: Zašto nas niste zvali za komentar?
Danas 17.09.2024
Edvard Ferguson, ambasador Velike Britanije, reagovao je na tekst objavljen u „Politici“ pod naslovom „MI6 protiv Vulina“. Ferguson je na mreži Iks napisao objavu na ćirilici u kojoj je označio „Politiku“ pitajući zašto redakcija nije zatražila komentar… »
Vesti dana »
Otvoreno novih 28 kilometara Dunavskog koridora; Vučić: Spajamo istok Srbije sa srcem naše zemlje, sa Beogradom i auto-putem E75
RTV pre 2 satajoš 33 povezane
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih
Napadač i dalje u bekstvu! Ubijena devojka (22), opsadno stanje u gradu! Dve rejverke se spasile na neverovatan način! "Video sam senku sa jurišnom puškom"
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih