Povezane vesti
„MI6 bi mogao da likvidira Vulina uz pomoć albanskih ubica“: Britanski ambasador o tekstu u Politici
N1 Info 17.09.2024
Britanski ambasador u Srbiji Edvard Ferguson reagovao je na tekst koji je prenela beogradska Politika, a u kome se između ostalog navodi kako "britanska obaveštajna služba MI6 vodi operaciju diskreditovanja" i kasnijeg "uklanjanja" Aleksandra Vulina jer… »
Edvard Ferguson kritikovao „Politiku“ zbog teksta o Vulinu i MI6: Zašto nas niste zvali za komentar?
Danas 17.09.2024
Edvard Ferguson, ambasador Velike Britanije, reagovao je na tekst objavljen u „Politici“ pod naslovom „MI6 protiv Vulina“. Ferguson je na mreži Iks napisao objavu na ćirilici u kojoj je označio „Politiku“ pitajući zašto redakcija nije zatražila komentar… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 14 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 6 satijoš 1 povezana