Povezane vesti
„MI6 bi mogao da likvidira Vulina uz pomoć albanskih ubica“: Britanski ambasador o tekstu u Politici
N1 Info 17.09.2024
Britanski ambasador u Srbiji Edvard Ferguson reagovao je na tekst koji je prenela beogradska Politika, a u kome se između ostalog navodi kako "britanska obaveštajna služba MI6 vodi operaciju diskreditovanja" i kasnijeg "uklanjanja" Aleksandra Vulina jer… »
Edvard Ferguson kritikovao „Politiku“ zbog teksta o Vulinu i MI6: Zašto nas niste zvali za komentar?
Danas 17.09.2024
Edvard Ferguson, ambasador Velike Britanije, reagovao je na tekst objavljen u „Politici“ pod naslovom „MI6 protiv Vulina“. Ferguson je na mreži Iks napisao objavu na ćirilici u kojoj je označio „Politiku“ pitajući zašto redakcija nije zatražila komentar… »
Vesti dana »
Srbija obeležava Dan državnosti: Studentski protest i državna proslava na istim mestima u različito vreme
Insajder pre 32 minutajoš 24 povezane
Đuro Macut: Nisam zadovoljan radom nekih ministara, pojavljuju se samo na Instagramu
Danas pre 32 minutajoš 13 povezanih
Danas je Dan državnosti Republike Srbije, najvažniji istorijski datum za našu zemlju! Dan državnosti Republike Srbije Ovaj datum je najbitniji datum u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije. Istorijske činjenice i datumi:
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 16 povezanih
U Srbiji i Republici Srpskoj se obeležava Sretenje - Dan državnosti
Sputnik pre 2 satajoš 14 povezanih