Повезане вести

Владика Григорије: Не возим масерати, воде против мене хајку у таблоидима због литијума и Косова

Владика Григорије: Не возим масерати, воде против мене хајку у таблоидима због литијума и Косова

Радио 021 17.09.2024
Владика Григорије реаговао је на, како каже, хајку која се против њега води у таблоидима и навео да није тачно да вози масерати. Сматра да се хајка води због тога што је јавно причао о Косову и ископавању литијума. "И те како… »
Владика Григорије: Таблоиди ме линчују због мог става о Косову и литијуму

Владика Григорије: Таблоиди ме линчују због мог става о Косову и литијуму

Нова 17.09.2024
: Владика Григорије, архиепископ диселодорфски и митрополит немачки, реаговао је на хајку која се против њега води у таблоидима уз оцену да је свестан да тог линча не би ни било да није било његовог помињања Косова и… »
Владика Григорије: Не возим масерати, линчују ме у таблоидима због литијума и Косова

Владика Григорије: Не возим масерати, линчују ме у таблоидима због литијума и Косова

Н1 Инфо 17.09.2024
Владика Григорије реаговао је на свом Инстаграм профилу на хајку која се против њега води у таблоидима. "И те како сам свестан да можда овог линча не би ни било да није било мог помињања Косова у медијима и указивања на… »

Вести дана »