Повезане вести
Владика Григорије: Не возим масерати, воде против мене хајку у таблоидима због литијума и Косова
Радио 021 17.09.2024
Владика Григорије реаговао је на, како каже, хајку која се против њега води у таблоидима и навео да није тачно да вози масерати. Сматра да се хајка води због тога што је јавно причао о Косову и ископавању литијума. "И те како… »
Владика Григорије: Таблоиди ме линчују због мог става о Косову и литијуму
Нова 17.09.2024
: Владика Григорије, архиепископ диселодорфски и митрополит немачки, реаговао је на хајку која се против њега води у таблоидима уз оцену да је свестан да тог линча не би ни било да није било његовог помињања Косова и… »
Владика Григорије: Не возим масерати, линчују ме у таблоидима због литијума и Косова
Н1 Инфо 17.09.2024
Владика Григорије реаговао је на свом Инстаграм профилу на хајку која се против њега води у таблоидима. "И те како сам свестан да можда овог линча не би ни било да није било мог помињања Косова у медијима и указивања на… »
Вести дана »
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 16 минутајош 24 повезане
Преврнуо се чамац са мигрантима код Славонског Брода, троје се утопило
Радио 021 пре 27 минутајош 17 повезаних
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 32 минутајош 18 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 1 сатјош 18 повезаних
Вучић: У Нишу отварамо две фабрике, а аеродром добија нових 100 милиона евра
Еуроневс пре 2 минутајош 15 повезаних