Povezane vesti
Majorka pobedila Real Sosijedad
Sportski žurnal 17.09.2024
Jedini gol postigao je Abdon Prats u 36. minutu iz jedanaesterca. Fudbaleri Majorke pobedili su večeras na domaćem terenu Real Sosijedad 1:0, u utakmici sedmog kola španskog prvenstva. Jedini gol postigao je Abdon Prats u 36. minutu iz jedanaesterca… »
Remi sa Realom nije bio slučajan, Majorka srušila Real Sosijedad
Sportske.net 17.09.2024
Fudbaleri Majorke upisali su i drugu pobedu ove sezone pošto su kao domaćini savladali Real Sosijedad rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Prats iz penala u 36. minutu. Iako nije imala posed lopte, koji je opet svesno prepustila rivalu… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 37 minutajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Rhmz izdao upozorenje: Ovi delovi Srbije će biti na udaru grmljavine, grada i olujnog vetra
Mondo pre 6 minutajoš 7 povezanih
Oglasila se majka Stanije Dobrojević: Otkrila šta zamera ćerki, pa poručila jedno
Telegraf pre 6 minutajoš 7 povezanih
Noć u Beogradu: Tri lakše povređene osobe u u saobraćaju, 124 intervencije Hitne pomoći u 12 sati
Telegraf pre 21 minutajoš 4 povezane