Povezane vesti
"Sanjao sam ga sinoć, toliko je bio lep": Bolna poruka pevača ocu koji je izvršio samoubistvo
Mondo 18.09.2024
Božo Vrećo je objavio fotografiju oca koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bosanskohercegovački pevač Božo Vrećo, podelio je emotivnu objavu o pokojnom ocu koja je dirnula mnoge njegove obožavaoce. Božo je na Instagramu objavio staru fotografiju oca, a… »
"Moj otac je oduzeo sebi život": Pevač podelio porodičnu uspomenu: "To je moj tata, sanjao sam te..."
Blic 17.09.2024
Božo Vrećo podelio je motivnu objavu koja je dirnula mnoge njegove obožavaoce, a tiče se njegove porodice. Naime, Božo je podelio na Instagramu fotografiju pokojnog oca, a uz to je otkrio da je sanjao oca. - Taj divan čovek je moj tata. Sanjao sam ga… »
Vesti dana »
Srednjoškolci u Novom Sadu najavili bojkot nastave: Podrška Dijani Hrka i Milomiru Jaćimoviću koji štrajkuju glađu
Serbian News Media pre 42 minutajoš 23 povezane
Poginuli svi članovi posade u padu NATO aviona: Užasna nesreća blizu granice sa Rusijom
Mondo pre 22 minutajoš 33 povezane
Figaro: Projekat luksuznih nekretnina zeta Donalda Trampa izazvao proteste u Beogradu
Beta pre 32 minutajoš 35 povezanih
Ruski vlasnici NIS-a poslali OFAK-u zahtev za produžetak licence, da li će ga Amerikanci prihvatiti?
Morava info pre 4 satijoš 38 povezanih
Ukrajina: Napali smo rafineriju nafte; FSB: Kijev planirao otmicu ruskog aviona, gađali smo vojne ciljeve
RTS pre 27 minutajoš 26 povezanih