Povezane vesti
"Ma ne da se ženim, čoveče, ja sam već oženjen": Publika umirala od smeha zbog razgovora Đokovića i Dimitrova
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. "Izgubljeni u prevodu" je definitivno najbolji opis scene koja se dogodila posle meča između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova, a gde su u glavnim ulogama bila dvojica tenisera! Malo pre nego što je "prozvao" di-džeja, te ga molio da mu… »
"Di-džej, probudi se i slušaj me dobro! Ovde sam 2 sata, a ti..." Đoković i Dimitrov napravili šou posle meča
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. Napravili su Novak Đoković i Grigor Dimitrov neverovatan šou u utorak veče u Bugarskoj, gde je najbolji teniser planete bio gost u Sofiji na egzibicionom meču! Rezultat je, naravno, bio u drugom planu. Pomenućemo da se pobeda u ovom… »
Vesti dana »

Polovina zaposelnih u Srbiji prima platu 85.000 dinara! Evo kolika je bila prosečna neto zarada u julu
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Beta pre 49 minutajoš 34 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Danski ministar: Upadi dronova bili su hibridni napad, zračne luke ponovno otvorene
SEEbiz pre 28 minutajoš 44 povezane