Povezane vesti

Mbape: Znam da mogu više, bitno je da smo dobili prvi meč u Ligi šampiona

Mbape: Znam da mogu više, bitno je da smo dobili prvi meč u Ligi šampiona

Politika 18.09.2024
MADRID - Fudbaler Reala Kilijan Mbape izjavio je da je srećan zbog pobede protiv Štutgarta u Ligi šampiona i dodao da mora da pruži više u narednim utakmicama, prenose španski mediji. Fudbaleri Reala pobedili su sinoć u Madridu ekipu Štutgarta 3:1… »
Mbape: "Znam da mogu više"

Mbape: "Znam da mogu više"

B92 18.09.2024
Fudbaler Reala Kilijan Mbape izjavio je da je srećan zbog pobede protiv Štutgarta u Ligi šampiona i dodao da mora da pruži više u narednim utakmicama, prenose španski mediji. Fudbaleri Reala pobedili su u Madridu ekipu Štutgarta 3:1 u meču prvog… »
Mbape: Znam da mogu još više

Mbape: Znam da mogu još više

Sportski žurnal 18.09.2024
Francuz postigao prvi gol u pobedi Reala nad Štutgartom. Fudbaler Reala Kilijan Mbape izjavio je da je srećan zbog pobede protiv Štutgarta u Ligi šampiona i dodao da mora da pruži više u narednim utakmicama, prenose španski mediji. Fudbaleri Reala… »
"Ne znam kako ćemo da se oporavimo"

"Ne znam kako ćemo da se oporavimo"

B92 18.09.2024
Fudbaler Milana Alvaro Morata izjavio je da "rosoneri" moraju da izvuku pouke iz poraza od Liverpula u prvom kolu Lige šampiona, prenose italijanski mediji. Fudbaleri Milana su sinoć na svom terenu poraženi od Liverpula 3:1. "Počeli smo dobro, nije… »
Zvezdini rivali sinoć ređali poraz za porazom i svi primili po tri gola! Kako će ostali da prođu?

Zvezdini rivali sinoć ređali poraz za porazom i svi primili po tri gola! Kako će ostali da prođu?

Sportske.net 18.09.2024
Crvena zvezda tek sutra startuje u novom formatu Lige šampiona, meč protiv Benfike na ''Marakani'' zakazan je za 18.45h, a sinoć smo na delu mogli da vidimo čak četiri od ukupno osam Zvezdinih rivala sa kojima će se sastati tokom jeseni. Od njih je… »
Ibrahimović pričao o Luki Joviću, pa poručio slavnom Hrvatu: Miševi nisu unutar ekipe, oni su izvan nje

Ibrahimović pričao o Luki Joviću, pa poručio slavnom Hrvatu: Miševi nisu unutar ekipe, oni su izvan nje

Nova 18.09.2024
: Zlatan Ibrahimović je komentarisao loš start Milana u Ligi šampiona, nakon poraza od Liverpula na stadionu "San Siro". Milan je rano poveo, ali je ubrzo izgubio prednost, a Ibrahimović je priznao da ekipa trenutno ne izgleda kao tim koji može da se… »
Morata: Kad smo primili gol sve se raspalo

Morata: Kad smo primili gol sve se raspalo

Sportski žurnal 18.09.2024
Posle šoka protiv Engleza stiže gradski derbi. Fudbaler Milana Alvaro Morata izjavio je da rosoneri moraju da izvuku pouke iz poraza od Liverpula u prvom kolu Lige šampiona, prenose italijanski mediji. Fudbaleri Milana su sinoć na svom terenu… »
Zlatan stao pred kamere i direktno se obratio Srbinu: Luka Jović doživeo što niko u fudbalu nije

Zlatan stao pred kamere i direktno se obratio Srbinu: Luka Jović doživeo što niko u fudbalu nije

Mondo 18.09.2024
Zlatan Ibrahimović se lično obratio Luki Joviću i izvinio mu se pred milionskim auditorijumom. Zlatan Ibrahimović retko priznaje da nije u pravu, još ređe se izvinjava. O izvinjenju pred TV kamerama da ne pričamo... Ali, zbog odluke da Milan… »
Ibri žao zbog Luke Jovića, a imao je poruku i za Bobana: ''Ja sam glavni, ja sam šef i svi rade za mene!''

Ibri žao zbog Luke Jovića, a imao je poruku i za Bobana: ''Ja sam glavni, ja sam šef i svi rade za mene!''

Sportske.net 18.09.2024
Zlatan Ibrahimović je sinoć govorio za ''Skaj Sport Italija'' samo nekoliko minuta pre utakmice Milan - Liverpul (1:3) i neke njegove rečenice su izazvale veliku pažnju javnosti. Najpre o startu u Ligi šampiona. "Ovo je važna nedelja. Prva utakmica… »
"Kad lav ode, mačići dolaze, a kad se lav vrati..." Zlatan Ibrahimović na zanimljiv način pričao o igri Milana i Luki…

"Kad lav ode, mačići dolaze, a kad se lav vrati..." Zlatan Ibrahimović na zanimljiv način pričao o igri Milana i Luki…

Večernje novosti 18.09.2024
Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih ljudi u svetu fudbala i njegovi potezi i izjave često su bacali u drugi plan i spektakularne golove koje je postizao dok je bio na terenu. FOTO: Profimedia Sada je komentarisao igru Milana nakon poraza… »
Zlatan Ibrahimović: „Žao mi je Luke Jovića“

Zlatan Ibrahimović: „Žao mi je Luke Jovića“

Hot sport 18.09.2024
„Nismo počeli kako smo hteli“ Fudbaleri Milana otvorili su novu sezonu Lige šampiona porazom, iako su prvi postigli gol, na kraju su izgubili od Liverpula rezultatom 3:1 na svom terenu. Uoči samog duela, za italijanske medije govorio je bivši… »
"Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa - svi ostali rade za mene"

"Žao mi je Luke Jovića; ja sam vođa - svi ostali rade za mene"

B92 18.09.2024
Zlatan Ibrahimović je govorio za medije u Italiji uoči otvaranja nove sezone Lige šampiona, gde je Milan doživeo poraz od Liverpula sa 1:3. Govorio je Ibrahimović o mnogim temama, a onda se dotakao i Luke Jovića. "Nismo počeli kako smo hteli, ali s… »

Vesti dana »