Povezane vesti
Popravka kvara u selu Vele Polje
Niške vesti 18.09.2024
RADOVI NA MREŽI U NASELjU POPOVAC Voda na ulici, potrebni su iskopi u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 72 i 34. Zbog radova na priključnim vezama, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Popovac… »
Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Nišu: Mogući prekidi u vodosnabdevanju
Glas juga 18.09.2024
Radovi u naselju Popovac Zbog vode na ulici i neophodnih iskopavanja u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 72 i 34, radovi na priključnim vezama mogu uzrokovati prekid vodosnabdevanja do 15 časova u ovoj ulici i okolnom prostoru sela Popovac. Popravka u… »
JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU
Gradski portal 018 18.09.2024
RADOVI NA MREŽI U NASELjU POPOVAC Voda na ulici, potrebni su iskopi u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 72 i 34. Zbog radova na priključnim vezama, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici kao i na prostoru sela Popovac… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 43 minutajoš 48 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Duarte veruje u bodove u Portu: "Evropski mečevi donose iznenađenja"
Sportske.net pre 33 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 28 minutajoš 23 povezane