Povezane vesti
Jovana Jeremić o Trampu: “Pokazaću mu moj stan da bi mi kupio veći!”
Vesti online 18.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić ne krije koliko je uzbuđena zbog njenog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore u Vašingtonu. Ona je sada progovorila o pripremama kao i o njenim očekivanjima na predstojećem putu. – Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam… »
Jovana Jeremić otkrila pakleni plan u vezi sa Trampom! "kupiće mi stan od 150 kvadrata" (video)
Blic 17.09.2024
Voditeljku Jovanu Jeremić sreli smo sinoć na dodeli nagrada u Teatru "Odeon". Pri susretu sa Jovanom otkrila nam je koliko je uzbuđena zbog njenog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore u Vašingtonu. - Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki… »
Vesti dana »

Uživo kraj rata je na vidiku, sprema se istorijski sastanak Putina i Zelenskog Tramp obećao: Za 10 dana može biti gotovo
Alo pre 9 minutajoš 64 povezane

FOTO, VIDEO Kod blokiranog novosadskog suda priveden pokrajinski poslanik Radivoje Jovović
Radio 021 pre 9 minutajoš 22 povezane

Vučić pred razlupanim SNS prostorijama – “Aca Srbin” izviždan u Cvijićevoj
Luftika pre 9 minutajoš 19 povezanih

Preobraženje - Od danas se menja vreme, a evo zašto danas ne valja da se drema niti ide u kafanu
InfoKG pre 1 satjoš 17 povezanih

Letu je došao kraj i neće se vraćati: Vremenska prognoza do kraja avgusta jasno pokazuje kakvo će vreme biti
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih