Povezane vesti
Jovana Jeremić o Trampu: “Pokazaću mu moj stan da bi mi kupio veći!”
Vesti online 18.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić ne krije koliko je uzbuđena zbog njenog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore u Vašingtonu. Ona je sada progovorila o pripremama kao i o njenim očekivanjima na predstojećem putu. – Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam… »
Jovana Jeremić otkrila pakleni plan u vezi sa Trampom! "kupiće mi stan od 150 kvadrata" (video)
Blic 17.09.2024
Voditeljku Jovanu Jeremić sreli smo sinoć na dodeli nagrada u Teatru "Odeon". Pri susretu sa Jovanom otkrila nam je koliko je uzbuđena zbog njenog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore u Vašingtonu. - Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 11. avgust: Sunčano i veoma toplo, u ovim delovima Srbije temperatura i do 39 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

(Video, foto) urušile se zgrade u Turskoj, ima mrtvih! Nakon snažnog potresa usledilo još 20, izdato hitno upozorenje građanima: Obustavljen avio-saobraćaj
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici obeležavaju praznik posvećen Svetom mučeniku Kaliniku
RTV pre 20 minutajoš 3 povezane