Povezane vesti
Majka preminule trudnice iz Užica: Imam dokaz o grešci lekara, pokrenut je krivični postupak protiv ginekologa
Mondo 18.09.2024
Pokrenut je krivični postupak protiv lekara zbog trudnice koja je preminula u Užicu. Cela Srbija se seća mlade porodilje Isidore Puzović (25) iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili… »
Majka preminule trudnice iz Užica: Imam dokaz o lekarskoj grešci
N1 Info 18.09.2024
Cela Srbija se seća mlade dvadesetpetogodišnje porodilje Isidore Puzović iz Užica, koja je u martu prošle godine preminula usled zdravstvenih komplikacija. Tako su saopštili lekari u Zdravstvenom centru Užice. Ona je porođena u šestom mesecu… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 28 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih

Napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
RTV pre 1 satjoš 42 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih