Повезане вести
"Жена ми прети разводом": Веља Невоља доживео нервни слом пред убиство шкаљараца на Крфу, поруке откриле све
Блиц 18.09.2024
У оптужници за четири убиства шкаљараца у Грчкој 2020. цитирана је и порука оптуженог Беливука у којој каже да не може више и да је можда доживео нервни слом. Вељко Беливук, који је означен као један од организатора криминалне… »
Беливук добио нервни слом пред саму ликвидацију шкаљараца на Крфу: Жена му претила разводом
Телеграф 18.09.2024
Вељко Беливук, који је означен као један од организатора криминалне групе која је оптужена за убиства вођа "шкаљарског клана" у Атини и на острву Крф 2020. у последњем тренутку је одустао од директног учешћа у ликвидацији… »
"Убијте ме или ћу се убити": Испливале Беливукове поруке пре убиства шкаљараца на Крфу, разбеснео Звицера
Мондо 18.09.2024
Беливук је слао поруке Звицеру пре убистава шкаљараца на Крфу. У оптужници за четири убиства шкаљараца у Грчкој 2020. цитирана је и порука оптуженог Беливука у којој каже да не може више и да је можда доживео нервни слом… »
"Прешао сам четири границе и носим оружје, суђено ми је": Ево како су кавчани убили двојицу шкаљараца на Крфу: Звицер то…
Блиц 18.09.2024
Последње фотографије Алана Кожара и Дамира Хаџића, припадника шкаљарског клана, снимљене су само неколико дана пре него што су убијени 23. јула 2020. у дворишту виле коју су изнајмили на острву Крф. Како се наводи у оптужници… »
Вести дана »
Гласање посланика Скупштине Србије о свим тачкама дневног реда јесењег заседања
РТС пре 4 минутајош 19 повезаних
Голден Стејт савладао ла Лејкерсе, Језерџијама мало и 43 Лукина поена
Спортски журнал пре 1 сатјош 24 повезане
Пожару испред скупштине претходио инцидент и интервенција полиције
Бета пре 19 минутајош 44 повезане