Povezane vesti
Pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup, a nakon nekoliko meseci se desio neočekivani preokret: "Nikad to ne bih…
Blic 18.09.2024
Pevačica Danijela Martinović, bivša devojka Petra Graša, ispričala je u jednoj emisiji da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih… »
Pevačica nije prodala nijednu kartu za koncert: "Otišla sam kada sam videla da neće niko doći"
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Danijela Martinović, bivša devojka Petra Graša, ispričala je u jednoj emisiji da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
Vesti dana »
Rusija je ubila Alekseja Navaljnog otrovom afričke streličarske žabe, tvrde Britanci i saveznici.
Telegraf pre 21 minutajoš 23 povezane
Četvrti dan blokade u Mrčajevcima, poljoprivrednici od srede najavljuju radikalizaciju
Morava info pre 56 minutajoš 22 povezane
Veljko Paunović video nervozni Partizan: Selektor iz lože pratio crno-bele u Humskoj
Mondo pre 16 minutajoš 36 povezanih
Samo dvoje kolega došlo na sahranu majke Goge Sekulić: Oni su utešili uplaklanu pevačicu slomljenu od bola
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih