Povezane vesti
Predsednica Meksika odbila da poseti Kijev: "Neću mnogo putovati"
Blic 18.09.2024
Predsednica Meksika Klaudija Šejnbaum odbila je da poseti Ukrajinu na poziv ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. - Mislim da ne. Ponavljam, mi delujemo po principima spoljne politike i Ustavu - rekla je ona, odgovarajući na pitanje da li planira… »
Zelenski je odbijen
B92 18.09.2024
Novoizabrana predsednica Meksika Klaudija Šejnbaum, koja će stupiti na dužnost 1. oktobra, odbila je poziv Vladimira Zelenskog da poseti Ukrajinu. "Moj glavni zadatak je da upravljam Meksikom. Ići ćemo na neke međunarodne događaje koje smatramo važnim… »
Vesti dana »
Temperature do 34 stepena, a potom nevreme! Oglasio se RHMZ: Slede pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar. Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana.
Dnevnik pre 7 minutajoš 9 povezanih
Vučić danas sa sa vrhovnim komandantom savezničkih snaga NATO u Evropi Grinkevičem
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
AMSS: Pogodni uslovi za vožnju, zadržavanja na granici za teretna vozila i do četiri sata
N1 Info pre 17 minutajoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Američki "apač" oboren "šahedom"; kako je to iranski šef diplomatije objasnio
RTV pre 47 minutajoš 6 povezanih
„Ovakav ishod se mogao očekivati“: SRCE i PSG o kapitulaciji pravosuđa i odbacivanju optužbi protiv Milića
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih