Povezane vesti
Kineski nosač aviona prvi put ušao u vode Japana
Politika 18.09.2024
TOKIO - Kineski nosač aviona privremeno je jutros prvi put ušao u vode Japana, javila je japanska javna televizija NHK. Nosač je plovio između japanskih južnih ostrva Jonaguni i Iriomote, izvestio je NHK, ulazeći u područje koje se proteže do 24 nautičke… »
Zapažen je "upad"... Japan veoma zabrinut
B92 18.09.2024
Kineski nosač aviona privremeno je jutros prvi put ušao u vode Japana, javila je japanska javna televizija NHK. Nosač je plovio između japanskih južnih ostrva Jonaguni i Iriomote, izvestio je NHK, ulazeći u područje koje se proteže do 24 nautičke milje… »
Raste napetost na istoku Azije: Kineski nosač aviona ušao u japanske vode
Euronews 18.09.2024
Kineski nosač aviona privremeno je jutros prvi put ušao u vode Japana, javila je japanska javna televizija NHK. Nosač je plovio između japanskih južnih ostrva Jonaguni i Iriomote, izvestio je NHK, ulazeći u područje koje se proteže do 24 nautičke milje… »
Vesti dana »
Spremite se! Potop očekuje ove delove Srbije, pašće i do 70 litara kiše: Evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 18 minutajoš 43 povezane
"Mislio sam da je narandžasto svetlo, a onda sam video otvoreni plamen" Ispovest mladića koji je pozvao vatrogasce zbog požara u zgradi Vjesnika
Alo pre 9 minutajoš 59 povezanih
Macut sa Đedović o NIS-u: Snabdevanje tržišta energentima i dalje stabilno
Euronews pre 53 minutajoš 20 povezanih
Lenny Kravitz ponovo u Beogradu. Spektakl na Ušću 17. juna 2026.
Ist media pre 28 minutajoš 21 povezana