Povezane vesti

Trajna zabrana - večita zabuna

Trajna zabrana - večita zabuna

Politika 18.09.2024
Da li je opozicija protiv eksploatacije litijuma. Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da nije protiv rudarenja, istovremeno navodeći da neće biti eksploatacije litijuma u dolini Jadra. Jovanović je komentarisao… »
Iza vesti: Aleksandar Jovanović Ćuta

Iza vesti: Aleksandar Jovanović Ćuta

N1 Info 18.09.2024
"Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio… »
Ćuta: Nema ublažavanja stavova po pitanju litijuma, ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam

Ćuta: Nema ublažavanja stavova po pitanju litijuma, ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam

Novi magazin 18.09.2024
"Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio… »

Nova 18.09.2024
: "Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od… »

N1 Info 18.09.2024
Ćuta: Ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam

Ćuta: Ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam

Danas 18.09.2024
„Nema ublažavanja stavova – litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno“, kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. „Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo… »

Vesti dana »