Повезане вести

Трајна забрана - вечита забуна

Трајна забрана - вечита забуна

Политика 18.09.2024
Да ли је опозиција против експлоатације литијума. Народни посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута изјавио је да није против рударења, истовремено наводећи да неће бити експлоатације литијума у долини Јадра… »
Иза вести: Александар Јовановић Ћута

Иза вести: Александар Јовановић Ћута

Н1 Инфо 18.09.2024
"Нема ублажавања ставова - литијум се неће копати у долини Јадра, и то трајно", каже за Н1 председник покрета Еколошки устанак и народни посланик Александар Јовановић Ћута. "Ако је Александар Вучић талац договора и обавеза које… »
Ћута: Нема ублажавања ставова по питању литијума, ако је Вучић талац Рио Тинта, ја нисам

Ћута: Нема ублажавања ставова по питању литијума, ако је Вучић талац Рио Тинта, ја нисам

Нова 18.09.2024
: "Нема ублажавања ставова - литијум се неће копати у долини Јадра, и то трајно", каже за Н1 председник покрета Еколошки устанак и народни посланик Александар Јовановић Ћута. "Ако је Александар Вучић талац договора и обавеза… »

Нови магазин 18.09.2024
"Нема ублажавања ставова - литијум се неће копати у долини Јадра, и то трајно", каже за Н1 председник покрета Еколошки устанак и народни посланик Александар Јовановић Ћута. "Ако је Александар Вучић талац договора и обавеза које… »

Н1 Инфо 18.09.2024
Ћута: Ако је Вучић талац Рио Тинта, ја нисам

Ћута: Ако је Вучић талац Рио Тинта, ја нисам

Данас 18.09.2024
„Нема ублажавања ставова – литијум се неће копати у долини Јадра, и то трајно“, каже за Н1 председник покрета Еколошки устанак и народни посланик Александар Јовановић Ћута. „Ако је Александар Вучић талац договора и обавеза које… »

Вести дана »