Povezane vesti
Trajna zabrana - večita zabuna
Politika 18.09.2024
Da li je opozicija protiv eksploatacije litijuma. Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da nije protiv rudarenja, istovremeno navodeći da neće biti eksploatacije litijuma u dolini Jadra. Jovanović je komentarisao nedavne… »
Iza vesti: Aleksandar Jovanović Ćuta
N1 Info 18.09.2024
"Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio Tinta… »
Ćuta: Nema ublažavanja stavova po pitanju litijuma, ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam
Nova 18.09.2024
: "Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio… »
Ćuta: Nema ublažavanja stavova po pitanju litijuma, ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam
Novi magazin 18.09.2024
"Nema ublažavanja stavova - litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno", kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. "Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio Tinta… »
N1 Info 18.09.2024
Ćuta: Ako je Vučić talac Rio Tinta, ja nisam
Danas 18.09.2024
„Nema ublažavanja stavova – litijum se neće kopati u dolini Jadra, i to trajno“, kaže za N1 predsednik pokreta Ekološki ustanak i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta. „Ako je Aleksandar Vučić talac dogovora i obaveza koje je preuzeo od Rio Tinta… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac na Dunavu, desetak ljudi završilo u vodi, ima stradalih
Politika pre 46 minutajoš 22 povezane

Brnabić: Biće vremena za raspravu u Skupštini, neće sve biti objedinjeno
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih

Zrenjanin jutros bio jedan od najhladnijih gradova u Srbiji, evo koliko je stepeni izmereno
Zrenjaninski pre 1 satjoš 16 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Rusija tvrdi da je uništila 251 ukrajinski dron tokom noći iznad ruskih regiona
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih

Poznato kada Đoković igra meč za četvrtfinale: Španac rival u idealnom terminu
Nova pre 46 minutajoš 19 povezanih