Povezane vesti
Amazon ukida rad od kuće, svi u kancelariji pet dana nedeljno i bez "svog stola"
Novi magazin 18.09.2024
Hibridni rad, koji je doživeo procvat širom planete nakon pandemije koronavirusa, u nekim kompanijama prihvaćen je kao novi standard. Ne i u kompaniji „Amazon“. Američki gigant na polju onlajn prodaje poručuje svojim zaposlenima da će morati da rade u… »
Amazon traži da se zaposleni vrate u kancelarije: Da li je ovo početak kraja rada na daljinu?
NIN 18.09.2024
Amazon vraća osoblje u kancelariju pet dana nedeljno, čime završava svoju hibridnu radnu politiku. Ova promena će stupiti na snagu od januara, navodi se u saopštenju koji je zaposlenima uputio izvršni direktor kompanije Amazon Endi Džesi. Postavlja se… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 19 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 29 minutajoš 48 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 29 minutajoš 23 povezane