Повезане вести
Саставци и Међуречје: „То је толико замршено, да ни ми сами више не знамо коме припадамо”
Јужне вести 18.09.2024
ББЦ/Дејана Вукадиновић Ово мало парче земље, окружено је Србијом, а административно је у општини Рудо, у Републици Српској, једном од два ентитета Босне и Херцеговине (БиХ) Можете гледати мапу, може неко да покуша да вам… »
Саставци и Међуречје: „То је толико замршено, да ни ми сами више не знамо коме припадамо”
BBC News 18.09.2024
Административни проблеми за становнике села Саставци почели су 1990-их распадом бивше Југославије, када су исцртане нове границе. Можете гледати мапу, може неко да покуша да вам објасни, али тек када стигнете до несвакидашњег… »
Саставци и Међуречје: „То је толико замршено, да ни ми сами више не знамо коме припадамо.”
Данас 18.09.2024
Можете гледати мапу, може неко да покуша да вам објасни, али тек када стигнете до несвакидашњег балканског острва од четири квадратна километра схватите о каквој се административној заврзлами ради. Да бих дошла до Саставака на… »
Саставци и Међуречје: „То је толико замршено, да ни ми сами више не знамо коме припадамо.”
Данас 18.09.2024
Можете гледати мапу, може неко да покуша да вам објасни, али тек када стигнете до несвакидашњег балканског острва од четири квадратна километра схватите о каквој се административној заврзлами ради. Да бих дошла до Саставака на… »
Саставци и Међуречје: "То је толико замршено, да ни ми сами више не знамо коме припадамо.”
НИН 18.09.2024
Радио 021 18.09.2024
Административни проблеми за становнике села Саставци почели су 1990-их распадом бивше Југославије, када су исцртане нове границе. ББЦ/Дејана Вукадиновић Ово мало парче земље, окружено је Србијом, а административно је у општини… »
Вести дана »
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 4 сатијош 47 повезаних
Звезда дочекала "старог" Мирка Иванића, коначно! Целе јесени чупао косу, погледајте како је дао гол у Грацу
Мондо пре 4 минутајош 130 повезаних
"Људи су из воде дозивали помоћ, жена је запела у грање": Видовић скочио у ледену Саву и спасио људе
Телеграф пре 6 сатијош 33 повезане