Povezane vesti

Sastavci i Međurečje: „To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo”

Sastavci i Međurečje: „To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo”

Južne vesti 18.09.2024
BBC/Dejana Vukadinović Ovo malo parče zemlje, okruženo je Srbijom, a administrativno je u opštini Rudo, u Republici Srpskoj, jednom od dva entiteta Bosne i Hercegovine (BiH) Možete gledati mapu, može neko da pokuša da vam objasni, ali tek kada… »

BBC News 18.09.2024
Administrativni problemi za stanovnike sela Sastavci počeli su 1990-ih raspadom bivše Jugoslavije, kada su iscrtane nove granice. Možete gledati mapu, može neko da pokuša da vam objasni, ali tek kada stignete do nesvakidašnjeg balkanskog ostrva od… »
Sastavci i Međurečje: „To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo.”

Sastavci i Međurečje: „To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo.”

Danas 18.09.2024
Možete gledati mapu, može neko da pokuša da vam objasni, ali tek kada stignete do nesvakidašnjeg balkanskog ostrva od četiri kvadratna kilometra shvatite o kakvoj se administrativnoj zavrzlami radi. Da bih došla do Sastavaka na zapadu Srbije morala… »

Danas 18.09.2024
Možete gledati mapu, može neko da pokuša da vam objasni, ali tek kada stignete do nesvakidašnjeg balkanskog ostrva od četiri kvadratna kilometra shvatite o kakvoj se administrativnoj zavrzlami radi. Da bih došla do Sastavaka na zapadu Srbije morala… »

Radio 021 18.09.2024
Administrativni problemi za stanovnike sela Sastavci počeli su 1990-ih raspadom bivše Jugoslavije, kada su iscrtane nove granice. BBC/Dejana Vukadinović Ovo malo parče zemlje, okruženo je Srbijom, a administrativno je u opštini Rudo, u Republici… »
Sastavci i Međurečje: "To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo.”

Sastavci i Međurečje: "To je toliko zamršeno, da ni mi sami više ne znamo kome pripadamo.”

NIN 18.09.2024

Vesti dana »