Povezane vesti
Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku
Euronews 18.09.2024
Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se Holandija isključi u… »
Holandija zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu
Novi magazin 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da… »
Holandija poručila EU: Hoćemo napolje
B92 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želimo opt-aut za Holandiju iz migracione… »
Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku
Politika 18.09.2024
AMSTERDAM - Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se Holandija… »
Holandija zatražila od EK da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu
N1 Info 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. „Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ogroman požar u hrvatskom letovalištu, vatrogascima bura otežava posao: "Spasavamo kuću po kuću, sve je ugroženo"
N1 Info pre 27 minutajoš 16 povezanih

Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv gađao skladišta i lansirne položaje raketa u Iranu
Novi magazin pre 36 minutajoš 19 povezanih

AMSS: Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na izlazu na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih

Studenti danas ispred Pravnog fakulteta u Beogradu, zborovi građana ispred RIK-a
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih