Povezane vesti
Holandija poručila EU: Hoćemo napolje
B92 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želimo opt-aut za Holandiju iz migracione… »
Holandija zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu
Novi magazin 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. "Upravo sam obavestila Evropsku… »
Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku
Euronews 18.09.2024
Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se Holandija isključi… »
Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku
Politika 18.09.2024
AMSTERDAM - Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se… »
Holandija zatražila od EK da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu
N1 Info 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. „Upravo sam obavestila Evropsku komisiju… »
Vesti dana »

(Mapa) Jak oblačni razvoj juri ka ovom delu Srbije I donosi jako nevreme! Rhmz ne prestaje da niže upozorenja: Vreme je opasno!
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih

Apelacioni sud o žalbama na presudu za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju
Novi magazin pre 25 minutajoš 25 povezanih

Uhapšene tri osobe iz Agencije za bezbednost saobraćaja: Prosleđivali testove za vožnju sa odgovorima
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Ponovo crni dim u Vatikanu: Mediji prenose potencijalne kandidate
Vreme pre 30 minutajoš 43 povezane