Povezane vesti

Holandija poručila EU: Hoćemo napolje

Holandija poručila EU: Hoćemo napolje

B92 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želimo opt-aut za Holandiju iz migracione… »
Holandija zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu

Holandija zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu

Novi magazin 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je danas od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. "Upravo sam obavestila Evropsku… »
Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku

Holandija traži izuzeće iz migracijskih pravila EU da bi sprovela svoju politiku

Euronews 18.09.2024
Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se Holandija isključi… »

Politika 18.09.2024
AMSTERDAM - Holandska vlada saopštila je danas da je zatražila od EU da je izuzme iz propisa o migracijama kako bi mogla da sprovede svoju politiku suzbijanja ilegalnih dolazaka u zemlju. "Upravo sam obavestila Evropsku komisiju da želim da se… »
Holandija zatražila od EK da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu

Holandija zatražila od EK da izađe iz zajedničke regulative EU o azilu

N1 Info 18.09.2024
Holandska desničarska vlada je od Evropske komisije zvanično zatražila da izađe iz zajedničke regulative EU o pravu azila kao što je ranije i najavljivala, ali je mala verovatnoća da to može i da ostvari. „Upravo sam obavestila Evropsku komisiju… »

Vesti dana »