Повезане вести

"Лажна елита највише мрзи Србију": Александар Вучић се обратио Сергеју Трифуновићу након хапшења у Хрватској

"Лажна елита највише мрзи Србију": Александар Вучић се обратио Сергеју Трифуновићу након хапшења у Хрватској

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић био је ухапшен на хрватској граници, након чега је саслушан у суду у Сплиту. Сергеј је осуђен на два месеца затвора који се неће извршити ако у току једне године не почини исто кривично дело, пишу… »
Сергеј Трифуновић шокирао изјавом пред судом: "Суди ми се као да сам у Северној Кореји"

Сергеј Трифуновић шокирао изјавом пред судом: "Суди ми се као да сам у Северној Кореји"

Б92 18.09.2024
На данашњем суђењу у Сплитском суду српски глумац Сергеј Трифуновић није негирао да је писао спорне објаве због којих је осуђен на 60 дана затвора условно. Објаве су у Хрватској протумачене као увреде полицијских службеника, а… »
Сергеј Трифуновић осуђен на затвор у Хрватској, а мора да плати и новчану казну

Сергеј Трифуновић осуђен на затвор у Хрватској, а мора да плати и новчану казну

Б92 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић осуђен на 60 дана затвора условно у Хрватској, а мора да плати и казну од 150 евра. Он је ухапшен на граници у уторак и спроведен у Сплит, те му се сада рачуна 59 дана затвора. Уз то Трифуновић је у… »
"Службеник му је пришао и рекао: ’Ја вас морам да ухапсим’": Жена Сергеја Трифуновића до детаља описала шта се десило у ноћи…

"Службеник му је пришао и рекао: ’Ја вас морам да ухапсим’": Жена Сергеја Трифуновића до детаља описала шта се десило у ноћи…

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић ухапшен је јуче на хрватској граници, након чега је саслушан у суду у Сплиту. На граници је у том тренутку са њим била његова супруга Исидора Трифуновић која је сада до детаља испричала шта се догодило… »
"Ухапсили сте ме, Како не бих био законито: У земљи?" Хрватски медији о новим детаљима суђења Сергеју Трифуновићу: По…

"Ухапсили сте ме, Како не бих био законито: У земљи?" Хрватски медији о новим детаљима суђења Сергеју Трифуновићу: По…

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић добио је шездесет дана затвора, који се неће извршити ако у току једне године не почини исто кривично дело, пишу хрватски медији. Наиме, по изрицању казне, Трифуновић је напустио судницу и кренуо да… »
Сергеј Трифуновић након пресуде шокирао изјавом: "Постаћу држављанин Републике Хрватске"

Сергеј Трифуновић након пресуде шокирао изјавом: "Постаћу држављанин Републике Хрватске"

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић ухапшен је јуче на хрватској граници, након чега је саслушан у суду у Сплиту, а данас је стигла коначна пресуда и он је осуђен на два месеца затвора који се неће извршити ако у току једне године не почини… »
Огласила се супруга Сергеја Трифуновића

Огласила се супруга Сергеја Трифуновића

Б92 18.09.2024
Супруга Сергеја Трифуновића, Исидора, огласила се након што је објављена информација о његовој пресуди. Она је кратко рекла како се глумац сада осећа: "Сергеј и ја смо тренутно заједно. Добро се осећа, у контакту смо са… »
Ово је коначна пресуда: Сергеј Трифуновић осуђен, ево колика је казна

Ово је коначна пресуда: Сергеј Трифуновић осуђен, ево колика је казна

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић добио је шездесет дана затвора, који се неће извршити ако у току једне године не почини исто кривично дело, пишу хрватски медији. Како је ухапшен и проведен за Сплит, тако му се рачуна 59 дана затвора… »
Прво оглашавање жене Сергеја трифуновића након пресуде: Открила како се глумац осећа: "Решавамо ситуацију"

Прво оглашавање жене Сергеја трифуновића након пресуде: Открила како се глумац осећа: "Решавамо ситуацију"

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић добио је шездесет дана затвора условно, а његова супруга Исидора се не одваја од њега. Након пресуде, огласила се Исидора и открила како се Сергеј осећа. - Сергеј и ја смо тренутно заједно. Добро се… »
Хрватска полиција тражи 30 дана затвора за Сергеја Трифуновића: Глумац стигао у Прекршајни суд, супруга се не одваја од њега…

Хрватска полиција тражи 30 дана затвора за Сергеја Трифуновића: Глумац стигао у Прекршајни суд, супруга се не одваја од њега…

Блиц 18.09.2024
Глумац Сергеј Трифуновић ухапшен је јуче на хрватској граници, након чега је саслушан у суду у Сплиту. Како преносе хрватски медији, Сергеј је стигао у Прекршајни суд у Сплиту, а од њега се не одваја супруга Исидора. Како се… »

Вести дана »