Povezane vesti
Direktor reprezentacije u Berlinu čuo Vengerov plan: Slavni Francuz traži veliku promenu u fudbalu!
Mondo 18.09.2024
Srbiju su na samitu UEFA predstavljali selektor Dragan Stojković Piksi i direktor Stevan Dika Stojanović. Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović bio je zajedno sa selektorom Draganom Stojković učesnik panela u Berlinu na kome su članovi… »
Piksi se pohvalio rečima selektora Španije: "Rekao mi je da su se igrači Srbije žrtvovali jedni za druge"
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. Dragan Stojković Piksi je nakon obaveza sa reprezentacijom Srbije u Ligi nacija posetio sastanak Tehničke komisije UEFA, koji se redovno održava sa selektorima i direktorima svih reprezentacija i u Berlinu učestvovao u analizi Evropskog… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 37 minutajoš 51 povezana
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 52 minutajoš 28 povezanih
Đoković - Van De Zandshulp, uživo: Novak tražio pomoć lekara, pa pretrpeo brejk
Mondo pre 17 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 52 minutajoš 24 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih