Povezane vesti
Dr Nele Karajlić pred koncert u Nišu: “Postoji neka tajna veza između Niša i mene” [VIDEO]
Glas juga 18.09.2024
Govoreći o svom dolasku u Niš, Karajlić je naglasio posebnu povezanost sa ovim gradom. „Niš ću pamtiti uvek po dobrim koncertima, po tome da je na svakom nastupu, bio to 1984, 1993. ili 2019. godine, atmosfera bila uzavrela. Jednostavno, postoji… »
Nele Karajlić u subotu u Banovini: „Svoj prvi televizor sam kupio u Elektronskoj industriji”
Gradski portal 018 18.09.2024
Jedan od najznačajnijih rokenrol frontmena bivše Jugoslavije, Dr Nele Karajlić, prirediće spektakularni koncert u Nišu ove subote, 21. septembra s početkom u 21 sat, Banovina, jedan od najlepših koncertnih prostora na otvorenom u Nišu, biće… »
Dr Nele Karajlić pred koncert u Nišu: „Podsetićemo se hitova Zabranjenog pušenja”
Gradski portal 018 18.09.2024
Uoči velikog koncerta u niškoj Banovini, zakazanog za ovu subotu, 21. septembar, od 21 sat, pročitajte intervju sa Dr Neletom Karajlićem, jednim od najpoznatijih muzičara i autora sa ovih prostora. Ove godine se navršava tačno 40 godina od njegovog… »
Vesti dana »
Glišić i Mesarović na čelu ministarstava građevinarstva i trgovine
Biznis.rs pre 53 minutajoš 65 povezanih
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
U Srbiji uhapšeno osmoro članova „Balkanskog kartela“, krijumčarili kokain iz Južne Amerike u Evropu
Danas pre 53 minutajoš 28 povezanih
Bila je divno dete i dobra devojčica, ovo je užas šta smo saznali: Muk u ivanjičkom naselju Senjak u kom je majka ubila bebu, patronaža ih obilazila i bilo sve u redu (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 26 povezanih
"Ja te reči ne koristim, šta znači moramo?": Milojević otkrio ko može da bude najbolji igrač Crvene zvezde!
Mondo pre 24 minutajoš 24 povezane