Povezane vesti
Perišić novi fudbaler PSV Ajndhovena
Radio sto plus 18.09.2024
“Otkako sam ostao bez kluba čekao sam ovu opciju, klub i okruženje u kome se osećam dobro i u kome mogu da osvajam trofeje. Pitao sam bivšeg saigrača Denzela Dumfrisa za savet i to me je samo ubedilo da je PSV pravi potez. Jedva čekam da počnem, da dam… »
Čekali ga kao heroja, a onda tužno napustio Split: Sada će igrati protiv Zvezde u Ligi šampiona
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. Hrvatski fudbaler Ivan Perišić potpisao je ugovor sa PSV Ajndhovenom do juna 2025. godine, saopštio je danas holandski klub. Perišić (35) je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita. On je pored Hajduka igrao za Totenhem… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 51 povezana

Verifikovani mandati u Kosjeriću, Đokić ponovo predlog SNS za predsednika opštine
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 3 satajoš 21 povezana

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 6 satijoš 25 povezanih

Teniski turnir Belgrade open 2025 neće biti održan u Beogradu - nisu obezbeđeni uslovi
RTV pre 2 satajoš 32 povezane