Povezane vesti
Perišić novi fudbaler PSV Ajndhovena
Radio sto plus 18.09.2024
“Otkako sam ostao bez kluba čekao sam ovu opciju, klub i okruženje u kome se osećam dobro i u kome mogu da osvajam trofeje. Pitao sam bivšeg saigrača Denzela Dumfrisa za savet i to me je samo ubedilo da je PSV pravi potez. Jedva čekam da počnem, da dam… »
Čekali ga kao heroja, a onda tužno napustio Split: Sada će igrati protiv Zvezde u Ligi šampiona
Telegraf 18.09.2024
Preporučujemo. Hrvatski fudbaler Ivan Perišić potpisao je ugovor sa PSV Ajndhovenom do juna 2025. godine, saopštio je danas holandski klub. Perišić (35) je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita. On je pored Hajduka igrao za Totenhem… »
Vesti dana »
Darko Lazić pao u nesvest kad je saznao da mu je umro brat: Pevaču se slošilo čim su mu saopštili da je Dragan stradao na motoru
Blic pre 29 minutajoš 49 povezanih
Nikad opasnija pretnja irana komšijama! "Ako nam Amerika napadne pristaništa, gađaćemo vam sve luke u regionu!"
Kurir pre 29 minutajoš 60 povezanih
Uživo - Amerika bombardovala iransku školu! Tramp siguran u pobedu! Iran napao skladište nafte u Omanu!
Mondo pre 19 minutajoš 82 povezane
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 2 satajoš 24 povezane
INTERVJU Raša Nedeljkov o lažnim SNS listama na lokalnim izborima i kriterijumima na osnovu kojih se mogu prepoznati
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih