Повезане вести

Терзић самоуверен пред Бенфику: "Ми се питамо, напашћемо их..."

Терзић самоуверен пред Бенфику: "Ми се питамо, напашћемо их..."

Телеграф 18.09.2024
Препоручујемо. Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 18.45 дочекују екипу Бенфике, у оквиру првог кола лигашке фазе Лиге шампиона. Тим поводом, генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић гостовао је у емисији "Око", на… »
Тренер Бенфике по доласку у Београд: "Много вам хвала..."

Тренер Бенфике по доласку у Београд: "Много вам хвала..."

Спортске.нет 18.09.2024
Први меч у историји Лиге шампиона који ће се играти у четвртак јесте дуел Црвене звезде и Бенфике на нашем највећем стадиону. Црвена звезда ће дочекати пред препуним трибинама стадиона "Рајко Митић" великана из Португала, а… »
Лига шампиона ће показати какав је прелазни рок имала Звезда

Лига шампиона ће показати какав је прелазни рок имала Звезда

Нова 18.09.2024
: Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 18.45 састају се са Бенфиком на стадиону "Рајко Митић" у оквиру првог кола Лиге шампиона. Укупно девет мечева одиграла је Звезда од почетка сезоне, а извукла је седам победа и по реми и… »
Лаж: Не занима нас амбијент у Београду, желимо победу!

Лаж: Не занима нас амбијент у Београду, желимо победу!

Спорт клуб 18.09.2024
Тренер фудбалера Бенфике Бруно Лаж пред утакмицу првог кола Лиге шампиона против Црвене звезде ("Рајко Митић", четвртак, 18:45) рекао је да очекује да ће његова екипа, коју је недавно преузео почети да гради победнички… »
Лаж пред Звезду: "То је моја брига, нећу да губим време"

Лаж пред Звезду: "То је моја брига, нећу да губим време"

Б92 18.09.2024
Тренер Бенфике Бруно Лаж је изнео очекивања пред дуел са Црвеном звездом у првом колу лигашког дела Лиге шампиона. Црвено-бели дочекују португалског представника у четвртак од 18 часова и 45 минута на стадиону "Рајко Митић". Да… »
Бенфика добила неочекивано појачање пред пут у Београд

Бенфика добила неочекивано појачање пред пут у Београд

Б92 18.09.2024
Норвежанин Фредрик Аурснес ипак ће се наћи у авиону који се упутио пут Београда на утакмицу првог кола Лиге шампиона против Црвене звезде. Ова вест је у португалским медијима дочекана са великим одушевељењем као и код навијача… »
Мало ме је страх због тога! Терзић проговорио о Звезди и Лиги шампиона, једно га брине

Мало ме је страх због тога! Терзић проговорио о Звезди и Лиги шампиона, једно га брине

Мондо 18.09.2024
Звездан Терзић причао је о учећшу Црвене звезде у Лиги шампиона. Црвена звезда започиње учешће у новом формату Лиге шампиона у четвртак. На стадиону "Рајко Митић" дочекује Бенфику (18.45 часова) и биће то први меч у елитном… »
Терзић "пецнуо" Војводину и Раднички због Европе: "Они су могли као Звезда, али... Испали су у првим колима"

Терзић "пецнуо" Војводину и Раднички због Европе: "Они су могли као Звезда, али... Испали су у првим колима"

Телеграф 18.09.2024
Препоручујемо. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостовао је у емисији ОКО на РТС-у пред први меч црвено-белих у Лиги шампиона, где је највише причао о пословању овог клуба, као и о многим другим темама, док се… »
Терзић упитан о Хвангу, па нахвалио појачање Звезде: "Он има много бољи цв од њега"

Терзић упитан о Хвангу, па нахвалио појачање Звезде: "Он има много бољи цв од њега"

Телеграф 18.09.2024
Први човек Црвене звезде Звездан Терзић дан уочи утакмице против Бенфике на отварању Лиге шампиона гостовао је у емисији "Око" на РТС-у и говорио је о бројним темама. Између осталог је упитан о одласку Хванга Ин Беома у редове… »
Звездан Терзић открио колико је Звезда зарадила ове године

Звездан Терзић открио колико је Звезда зарадила ове године

Телеграф 18.09.2024
Препоручујемо. Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 18.45 дочекују екипу Бенфике, у оквиру првог кола лигашког дела Лиге шампиона. Тим поводом, генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић гостовао је у емисији "Око" на… »
Звездан Терзић открио ког ривала се посебно плаши у ЛШ: "Када сам видео како су одиграли..."

Звездан Терзић открио ког ривала се посебно плаши у ЛШ: "Када сам видео како су одиграли..."

Телеграф 18.09.2024
Препоручујемо. Црвена звезда у четвртак започиње учешће у Лиги шампиона дуелом против Бенфике на стадиону "Рајко Митић", а вече пред утакмицу први човек клуба Звездан Терзић гостовао је у емисији "Око" на РТС-у. Упитан је да ли… »
Бенфика добила појачање пред меч са Звездом

Бенфика добила појачање пред меч са Звездом

Спорт клуб 18.09.2024
Бенфика је неочекивано појачана за утакмицу са Црвеном звездом, пошто се на списку путника нашао и Фредрик Аурснес. Извесно је да се Аурснес неће наћи у првих 11 после повреде, али се очекује на клупи. Кад год је био здрав, од… »

Вести дана »