Повезане вести

"Ја сам хришћански витез"

"Ја сам хришћански витез"

Б92 18.09.2024
Српски џудиста суспендован је на пет месеци због тога што се на Олимпијским играма у Паризу прекрстио пре своје борбе. Након што је елиминисан, изашао је у јавност са изјавом како су Олимпијске игре организовали "сатанистички… »
„Хришћански витез“: Откривено писмо Немање Мајдова упућено Светској џудо федерацији, споменуо је и Ђоковића!

„Хришћански витез“: Откривено писмо Немање Мајдова упућено Светској џудо федерацији, споменуо је и Ђоковића!

Хот спорт 18.09.2024
„Пре него што сам спортиста, ја сам православни хришћанин“ Српски џудиста Немања Мајдов суочио се с непријатним вестима када је добио петомесечну суспензију због кршења „религијских кодекса“ на Олимпијским играма у Паризу… »
Мајдов суспендован јер се крстио на ОИ, па цитирао Ђоковића: "Пре спортисте, ја сам православни хришћанин"

Мајдов суспендован јер се крстио на ОИ, па цитирао Ђоковића: "Пре спортисте, ја сам православни хришћанин"

Телеграф 18.09.2024
Српски џудиста Немања Мајдов дочекао је непријатне вести у понедељак, пошто је добио суспензију у трајању од пет месеци након што је "прекршио релгијске кодексе" на Олимпијским играма у Паризу. Он је истакао да је казну добио… »

Вести дана »