Povezane vesti
Janjuš se oglasio povodom bratove bolesti: Lekari su rekli da je tumor…
Svet & Skandal 18.09.2024
Brat Marka Janjuševića Janjuša ima tumor Prošla godina za porodicu Janjušević bila je najteža u životu, jer je brat Marka Janjuševića Janjuša izgubio život. On se posle toga vratio u rijaliti, no posle prošle sezone više ne planira da bude… »
Janjuš podelio emotivne vesti: Njegov brat se bori sa tumorom, ali postoji razlog za nadu!
Svet plus 18.09.2024
Marko Janjušević Janjuš otkrio je na Instagramu da njegov brat Boris boluje od tumora, ali srećom, radi se o benignom tumoru. Ova vest dala mu je snagu da okrene novi list u životu i povuče se iz rijaliti sveta. Marko Janjušević Janjuš podelio je… »
"Molim vas, poštedite me": Janjuš objavio da je njegovom bratu pronađen tumor - otkrio kakvi su rezultati
Blic 18.09.2024
Dugogodišnji rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš oglasio se na Instagramu i otkrio da je njegovom bratu Borisu pronađen tumor. On je istakao da je i odahnuo jer su stigli rezultati, pa je detalje podelio sa svima. - Apsolutno me ne zanimaju… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 15 minutajoš 1 povezana