Povezane vesti

„Bogdanović ima instikt ubice“: Stojaković hvalio kapitena Srbije, pa poručio – To me je najviše impresioniralo! (video)…

„Bogdanović ima instikt ubice“: Stojaković hvalio kapitena Srbije, pa poručio – To me je najviše impresioniralo! (video)…

Hot sport 18.09.2024
„Bogdan zna šta radi!“ Ognjen Stojaković, pomoćni trener Denver Nagetsa i član stručnog štaba reprezentacije Srbije, u intervjuu za „DNVR Nuggets“ podkast govorio je o svom iskustvu rada sa Bogdanom Bogdanovićem. Stojaković, koji je već drugu godinu deo… »
"Da sam predsednik zvao bih Pešića - Bogdan je ubica"

"Da sam predsednik zvao bih Pešića - Bogdan je ubica"

B92 18.09.2024
Ognjen Stojaković je bio član stručnog štaba Svetislava Pešića i dobro ga upoznao, te nema dilemu da li bi on trebalo da nastavi sa radom na poziciji selektora Srbije. On je u intervjuu za "DNVR Nuggets" podkast izneo detalje iz svog odnosa sa Pešićem i… »
"Ne želim da vas lažem" Pomoćni trener Denvera o Pešiću: Razgovarao bih ponovo sa Karijem

"Ne želim da vas lažem" Pomoćni trener Denvera o Pešiću: Razgovarao bih ponovo sa Karijem

Večernje novosti 18.09.2024
VAŽAN šraf u reprezentaciji Srbije, ali i Denveru, Nikole Jokića, je Ognjen Stojaković, koji je bio gost u"DNVR Nuggets" podkastu. Tamo je govorio i o našoj nacionalnoj selekciji. FOTO: Tanjug/AP Pomoćni trener Nagetsa je otkrio kakvi su odnosi u… »

Vesti dana »

Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana

Veselinu Miliću određen pritvor do 30 dana

Radio 021 pre 38 minutajoš 15 povezanih
Na današnji dan, 16. maj

Na današnji dan, 16. maj

B92 pre 8 satijoš 4 povezane