Povezane vesti

Zbog jedne odluke zauvek ostao "Ros iz Prijatelja": Odbio ulogu u blokbasteru, sad kaže "bio bih zvezda"

Zbog jedne odluke zauvek ostao "Ros iz Prijatelja": Odbio ulogu u blokbasteru, sad kaže "bio bih zvezda"

Mondo 18.09.2024
Glumac Dejvid Švimer otkrio zbog čega je odbio ulogu u filmu "Ljudi u crnom" 1997. godine. Kultna serija "Prijatelji" je pomogla glavnim glumcima da izgrade zavidne karijere, a Dejvid Švimer, koji je igrao lik Rosa, kaže da je odbio ulogu koja bi ga… »
Zvezda Prijatelja odbio ulogu u čuvenom blokbasteru: "Bila je to brutalna odluka"

Zvezda Prijatelja odbio ulogu u čuvenom blokbasteru: "Bila je to brutalna odluka"

B92 18.09.2024
Dejvid Švimer, poznat po ulozi Rosa Gelera u Prijateljima, gostovao je u najnovijoj epizodi podkasta "Origins with Cush Jumbo", tokom koje je otkrio da je odbio jednu od glavnih uloga u blokbasteru Ljudi u crnom (Men in Black) iz 1997. godine. Iako bi ga… »
"Moja brutalna odluka": Voljeni Dejvid Švimer je odbio da glumi u blokbasteru koji bi mu promenio karijeru: "Tako mi je rekla…

"Moja brutalna odluka": Voljeni Dejvid Švimer je odbio da glumi u blokbasteru koji bi mu promenio karijeru: "Tako mi je rekla…

Blic 18.09.2024
Dejvid Švimer, poznat po ulozi Rosa Gelera u "Prijateljima" otkrio je da je odbio jednu od glavnih uloga u blokbusteru iz 1997. godine. U pitanju je film "Men in Black". Iako bi ga taj film pretvorio u akcionu zvezdu, Švimer ne žali zbog svoje odluke jer… »

Vesti dana »

Prohladno jutro, temperatura do 33 stepena

Prohladno jutro, temperatura do 33 stepena

Glas Zaječara pre 18 minutajoš 18 povezanih
Majka poginula dok je gurala kolica, dete povređeno

Majka poginula dok je gurala kolica, dete povređeno

N1 Info pre 19 minutajoš 18 povezanih