Povezane vesti
„Stalno ga očekujem da prođe kroz vrata, nasmejan kakav je uvek bio“: Potresna ispovest roditelja ubijenog policajca…
Nova 19.09.2024
: Loznički policajac Nikola Krsmanović (34) izašao je 18. jula ove godine iz porodične kuće u Dragincu i krenuo na posao, ne sluteći da je poslednji put prešao kućni prag. Majka Ljiljana dan ranije otišla je kod ćerke u Švajcarsku da dovede… »
"Ovakvu sudbinu niko ne zaslužuje, izgubili smo sina" Ispovest porodice policajca ubijenog u Loznici
Mondo 19.09.2024
Loznički policajac Nikola Krsmanović (34) izašao je 18. jula ove godine iz porodične kuće u Dragincu i krenuo na posao, ne sluteći da je poslednji put prešao kućni prag. Loznički policajac Nikola Krsmanović (34) izašao je 18. jula ove godine iz… »
Dva meseca najveće tuge: Potresna ispovest roditelja ubijenog policajca u Loznici: "stalno ga očekujem da prođe kroz vrata…
Blic 19.09.2024
Loznički policajac Nikola Krsmanović (34) izašao je 18. jula ove godine iz porodične kuće u Dragincu i krenuo na posao, ne sluteći da je poslednji put prešao kućni prag. Majka Ljiljana dan ranije otišla je kod ćerke u Švajcarsku da dovede unuku… »
Vesti dana »
Novak digao glas protiv novog pravila u tenisu: Meni se to ne sviđa!
Mondo pre 12 minutajoš 30 povezanih
Đoković posle bespotrebne drame do pobede: Igrao se sa živcima svih, moglo je ovo lakše!
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih
Tužilaštvo: Četvoro privedenih zbog napada na studente Pravnog
Nedeljnik pre 11 minutajoš 12 povezanih
Anja Mit otkriva detalje razvoda: Moja četiri zida ostaju moja stvar!
Svet plus pre 29 minutajoš 13 povezanih