Повезане вести

Како ово није био пенал за Штутгарт против Реала?

Како ово није био пенал за Штутгарт против Реала?

Спорт клуб 19.09.2024
На друштвеним мрежама навијачи већ почели да се спрдају на рачун Реал ВАРдрида. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на Спорт клубу! Реал Мадрид је започео победом нову сезону Лиге шампиона, али је она остварена уз доста мука… »
Улазнице за исток и запад по упола мањој цени на улици

Улазнице за исток и запад по упола мањој цени на улици

Спорт клуб 19.09.2024
На прилазу стадиону "Рајко Митић" циркулише неколико редовних тапкароша, а улазнице се продају и по упола мањој цени од редовних. Почиње нова сезона Фантаси Евролиге на Спорт клубу! На потезу од „Франша“ до Аутокоманде карте за… »
Легендарни Милош Шестић верује у звезду: „Допада ми се нови тим и уверен сам да може да се носи са данашњим гостом!“

Легендарни Милош Шестић верује у звезду: „Допада ми се нови тим и уверен сам да може да се носи са данашњим гостом!“

Хот спорт 19.09.2024
„Не доводим Милојевићеве изабранике у подређен положај пред двобој са Бенфиком!“ Бивши ас Црвене звезде, Милош Шестић, поделио је своје мишљење о данашњој првој утакмици црвено-белих у овогодишњој Лиги шампиона, где ће се… »
Шестић за СК: Прижељкујем један разлике за нас

Шестић за СК: Прижељкујем један разлике за нас

Спорт клуб 19.09.2024
За успомену и дуго сећање: кад крене Звездин ас Милош Шестић, сви очекују нешто, не могу ни да претпоставе шта, о чему се ту ради, био је и остао вечита енигма свог фудбалског доба и за навијаче, и за противничке играче, често и… »

Вести дана »