Povezane vesti
Haradinaj: Kosovo mora da ispuni obaveze iz dijaloga
NIN 19.09.2024
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da Kosovo mora da ispuni svoje obaveze u dijalogu sa Srbijom, kao i da je ZSO na koju su se obavezli u Briselskom sporazumu bolje rešenje nego ZSO na koju se obavezao kosovski premijer… »
Danas 19.09.2024
Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da Kosovo mora da ispuni svoje obaveze u dijalogu sa Srbijom, kao i da je ZSO na koju su se obavezli u Briselskom sporazumu bolje rešenje nego ZSO na koju se obavezao kosovski premijer… »
Vesti online 19.09.2024
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 26 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 22 povezane
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih