Povezane vesti

Gde su 272 ukradena pištolja iz policije: „Nema ni mog oružja, a sud presudio da mi ga vrate“

Gde su 272 ukradena pištolja iz policije: „Nema ni mog oružja, a sud presudio da mi ga vrate“

Vreme 19.09.2024
Nišliji Zoranu Jovanoviću oduzet je pištolj zbog sumnje da ga je nepropisno čuvao. Kada je sud uvrdio da ipak nije tako i naložio da mu se vrati, ispostavilo da to nije moguće - jer je ukraden iz policijske stanice u Nišu. Protiv Zorana Jovanovića… »
Nestalo oružje iz niške policije još nije pronađeno: „Nema ni mog pištolja, a sud presudio da mi ga vrate“

Nestalo oružje iz niške policije još nije pronađeno: „Nema ni mog pištolja, a sud presudio da mi ga vrate“

N1 Info 19.09.2024
Da je vest da je akcija prikupljanja nelegalnog oružja u Nišu protekla tako da je deo opet završio na crnom tržištu, odjeknula je kada se saznalo da je iz stanice u Panteleju nestalo stotine komada naoružanja, a da je osumnjičeni policajac u… »
Nestalo oružje iz niške policije još nije pronađeno

Nestalo oružje iz niške policije još nije pronađeno

Novi magazin 19.09.2024
Da je vest da je akcija prikupljanja nelegalnog oružja u Nišu protekla tako da je deo opet završio na crnom tržištu, odjeknula je kada se saznalo da je iz stanice u Panteleju nestalo stotine komada naoružanja, a da je osumnjičeni policajac u… »

Vesti dana »