Повезане вести

Где су 272 украдена пиштоља из полиције: „Нема ни мог оружја, а суд пресудио да ми га врате“

Где су 272 украдена пиштоља из полиције: „Нема ни мог оружја, а суд пресудио да ми га врате“

Време 19.09.2024
Нишлији Зорану Јовановићу одузет је пиштољ због сумње да га је непрописно чувао. Када је суд уврдио да ипак није тако и наложио да му се врати, испоставило да то није могуће - јер је украден из полицијске станице у Нишу. Против… »
Нестало оружје из нишке полиције још није пронађено: „Нема ни мог пиштоља, а суд пресудио да ми га врате“

Нестало оружје из нишке полиције још није пронађено: „Нема ни мог пиштоља, а суд пресудио да ми га врате“

Н1 Инфо 19.09.2024
Да је вест да је акција прикупљања нелегалног оружја у Нишу протекла тако да је део опет завршио на црном тржишту, одјекнула је када се сазнало да је из станице у Пантелеју нестало стотине комада наоружања, а да је осумњичени… »
Нестало оружје из нишке полиције још није пронађено

Нестало оружје из нишке полиције још није пронађено

Нови магазин 19.09.2024
Да је вест да је акција прикупљања нелегалног оружја у Нишу протекла тако да је део опет завршио на црном тржишту, одјекнула је када се сазнало да је из станице у Пантелеју нестало стотине комада наоружања, а да је осумњичени… »

Вести дана »